Martine Lunde om bloggpausen:

- Lå i foster­stilling og gråt

Alle prosjektene til influenseren og programlederen gikk utover forholdet til kjæresten.

BLE TYST: Influenser og programleder Martine Lunde har latt bloggen sin ligge brakk siden i høst. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: TV 2
BLE TYST: Influenser og programleder Martine Lunde har latt bloggen sin ligge brakk siden i høst. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere reality-deltakeren og nåværende «Glow Up»-programlederen har i en årrekke livnært seg av sosiale medier. Martine Lunde (23) gjorde seg bemerket gjennom Instagram, hvor hun har en kvart million følgere.

Bloggen hennes har lenge vært blant landets mest populære, men i løpet av de siste tre månedene har leserne bare fått servert ett innlegg.

Knakk sammen

Til Se og Hør forteller Lunde at det var en periode hvor hun hadde for mange baller i luften.

- Jeg måtte ta en pause for at ting skal bli litt roligere. Jeg merket at jeg ikke hadde tid til verken venner, familie eller kjæreste, og det gikk altfor mye utover privatlivet, forteller hun.

MAKEOVER: Martine Lunde er aktuell som programleder for programmet «Glow up», men får seg en overraskelse når hun selv skal sminkes av en mindre erfaren sminkør. Video: Rød Løper Vis mer

Spesielt kjæresten, Aleksander Sæterstøl, skal ha fått kjenne på fraværet til Lunde. De to møttes under oppholdet på «Paradise Hotel» i 2017, og har vært i et forhold siden.

- Han sa at det var på tide å roe ned litt. Det var en periode hvor jeg følte at jeg var en robot. En dag kom han hjem, og da lå jeg i fosterstilling og gråt. Jeg måtte kutte ut bloggen for å fokusere på det andre, sier hun.

Ønsker å være mer privat

Denne høsten har hun blant annet vært aktuell i sitt nye program «Glow Up» på TV 2. I fjor deltok hun i både «Farmen kjendis» og «Skal vi danse», i tillegg til at hun har vært en av profilene i «Bloggerne».

Om hun på et tidspunkt skal ta opp bloggingen igjen, vet hun ikke.

Da kommer hun i så fall til å gå over på et eget domene, samt endre stilen sin. Privatlivet vil hun også verne om i større grad.

- Jeg føler at man på blogg.no må ha syke clickbait (villedende overskrifter, journ.amn.) eller skrive om helt syke ting for at leserne skal trykke seg inn. Slik holdt jeg på før, og det har jeg ikke lyst til lenger.

KROPPSFOKUS: Programlederaktuelle Martine Lunde blir konfrontert med sin egen fortid på Instagram, og bikinibilder blir et tema. Video: Rød Løper Vis mer

- Taper masse penger

23-åringen er også aktiv på YouTube, noe hun fortsatt ønsker å satse på. Selv føler hun at blogging har blitt mindre populært de siste årene.

- Jeg tror YouTube kommer til å ta mer og mer over for blogg, og at det er godt på vei allerede. Jeg har inntrykk av at de eldre liker å lese blogg, mens de yngre foretrekker videoer, sier hun.

Bloggpausen går også utover økonomien hennes, noe hun synes er helt greit.

- Jeg taper masse penger på å slutte å blogge, men familie, kjæreste og venner kommer foran pengene.

I starten av året avslørte Lunde at hun hadde kjøpt seg sin egen leilighet i Oslo. På samme tid kjøpte kjæresten seg leilighet i Bergen, og paret fortalte da til Se og Hør at de ikke hadde noen planer om å flytte sammen med det første.

HVEM ER PENEST?: Kjærestepar Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl reiste tilbake til «Paradise Hoel», stedet de ble forelsket, for å jobbe i produksjonen. Da ga Se og Hør dem en utfordring, som sistnevnte i hvert fall synes var litt vanskelig. Video: Marie Røssland Vis mer

LES OGSÅ: Klarte ikke sitte etter rumpeoperasjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer