Chris Brown:

- La henne være i fred

Rihannas fanskare raser mot Chris Brown nok en gang.

SJOKK: Chris Brown og Rihanna var et av Hollywoods heteste par før det i 2009 dukket opp urovekkende bilder av sistnevnte på internett - som følge av et angrep. Her er de avbildet i 2008, ett år før voldsepisoden. Foto: NTB Scanpix
SJOKK: Chris Brown og Rihanna var et av Hollywoods heteste par før det i 2009 dukket opp urovekkende bilder av sistnevnte på internett - som følge av et angrep. Her er de avbildet i 2008, ett år før voldsepisoden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar 2009 gikk bilder av en svært forslått Rihanna (29) verden rundt, og man kunne tydelig se at sangstjernen hadde blåmerker rundt begge øynene, kutt i pannen og hovne lepper.

Sangerens talspersoner hevdet først at skadene kom som følge av en bilulykke, men det tok ikke lang tid før det hele viste seg å være en skandale av langt større proposjoner.

Det var nemlig Rihannas daværende kjæreste, artist Chris Brown (30), som hadde angrepet og slått henne.

Holde seg unna Rihanna

I juni samme år ble 30-åringen dømt for hendelsen, men han inngikk en avtale med påtalemakten om å si seg skyldig - og slapp fengselsstraff.

Han ble i stedet dømt til 180 dagers samfunnstjeneste i hjemstaten Virginia, i tillegg til fem års prøvetid.

Han fikk også forbud mot å ha noe som helst kontakt med ekskjæresten via telefon, og fikk ikke være nærmere henne enn 45 meter.

DØMT FOR VOLD: Chris Brown ble dømt til samfunnstjeneste etter angrepet på Rihanna. I tillegg fikk han fem års prøvetid og besøksforbud. Her avbildet i rettssalen i 2009. Foto: NTB Scanpix
DØMT FOR VOLD: Chris Brown ble dømt til samfunnstjeneste etter angrepet på Rihanna. I tillegg fikk han fem års prøvetid og besøksforbud. Her avbildet i rettssalen i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kommentar på Instagram

Chris Browns prøvetid er i dag over, og han har gjennomført alle timene han ble dømt til samfunnstjeneste.

Men til tross for at han for snaue ti år siden snudde hele verden på hodet med sitt voldelige utbrudd, ser det ikke ut til at han har gitt helt slipp på ekskjæresten enda. I alle fall ikke i sosiale medier.

Nylig la nemlig Rihanna ut et lettkledd bilde på sin Instagram-profil, der Chris kommenterte med en emoji som sperrer opp øynene. Flere har bitt seg merke i kommentaren, blant annet kjendisnettstedet E! News.

Nettstedet har publisert både Chris sin kommentar, samt fansens respons. Og fansen er mildt sagt ikke fornøyd med «With You»-sangerens kommentar.

- La henne være i fred, din psykopat, lyder ett av svarene.

- Hold deg unna Rihanna. Bare hold deg unna, skriver en annen.

MISFORNØYD: Flere fans har kommentert under Chris Browns kommentar, og ber han holde seg unna ekskjæresten. Foto: Skjermdump / Instagram
MISFORNØYD: Flere fans har kommentert under Chris Browns kommentar, og ber han holde seg unna ekskjæresten. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Ikke første gang

Rihanna og Chris Brown fant tilbake til hverandre en kort periode etter voldsepisoden, men idag er det lite som tilsier at de to har noe kontakt.

Chris følger imidlertid ekskjæresten på Instagram, og det kan se ut til at han til tider ikke klarer å dy seg - og slenger inn et likerklikk eller en kort kommentar.

I fjor gjorde han nemlig nøyaktig det samme som han nå har gjort, og kommenterte en emoji på et av stjernens bilder. Også den gang var det et lettkledd bilde han bet seg merke i.

Fansens svar til artisten var også den gang alt annet enn hyggelige.

- Nå er han bare enda eklere, skrev en.

- Hold øynene og hendene dine for deg selv, skrev en annen.

LES OGSÅ: Lykken smiler igjen etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer