La grove ord i Dollys munn

- Jeg kan nesten ikke tro det Howard Stern har gjort mot meg...

IKKE VULGÆR: Dolly Parton er nesten like kjent for sine svært store fordeler som for musikken - men hun har aldri vært vulgær, slik radioverten Howard Stern har lagd henne Foto: AP
IKKE VULGÆR: Dolly Parton er nesten like kjent for sine svært store fordeler som for musikken - men hun har aldri vært vulgær, slik radioverten Howard Stern har lagd henne Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Den kontroversielle amerikanske radioprateren Howard Stern har i årevis harselert med kjendiser og folk i nyhetsbildet. Hans satire har rammet både liten og stor i over 20 år.

Nå har han gått løs kontinentets store country-ikon Dolly Parton (62), som slett ikke ble glad for å havne i hans klør.

I et radioinnslag har Stern klippet sammen bruddstykker som får det til å høres ut som Dolly Parton er svært grov i kjeften og skjeller ut blant andre skuespilleren Burt Reynolds og country-sangeren Kenny Rogers.

Grove banneord, vulgære navn på kjønnsorganer og nedsettend slang om raser er ingrediensene i radioklippet og den fromme stjernen Dolly Parton har tatt satiren svært tungt.

I en pressemelding raser hun over Howard Sterns misbruk av hennes stemme:

- Jeg har aldri vært så sjokkert, såret og ydmyket i hele mitt liv. Jeg kan nesten ikke tro det Howard Stern har gjort mot meg. Aldri i livet ville slike vulgære ord kommet på mine lepper. [...] Hvis jeg noen gang skulle saksøkt noen, så ville det blitt nå. Jeg er helt knust på grunn av dette, melder Dolly Parton i følge Access Hollywood.com.

Hør hele klippet fra Howard Sterns radioprogram her:LES OGSÅ: - Brystene dreper meg ikke