- La fra meg alt av liv da jeg tok jobben

Mens TV-karrieren blomstrer blir privatlivet forsømt for Stian Blipp Glopholm. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
Se Stian Blipp 9:40 minutter ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

SEOGHØR.NO: Stian Blipp Glopholm (22) er å se på TV 2 som programleder for «Norske Talenter» sammen med Solveig Kloppen (41). Men sjarmøren fra Bergen har allerede sikret seg TV-tid også neste år. Da står «Idol» for tur. Stian er den første i historien som skal lede programmet alene. 

- Forhåpentligvis kommer det til å gå veldig bra. Det er både en stor ære, men man får litt angst når man tenker på at man er den første i «Idol»-historien som skal gjøre dette alene, sier han til Seoghør.no. 

Mens TV-karrieren blomstrer blir privatlivet forsømt.

- Det blir ikke liv. Jeg har allerede lagt fra meg alt av liv da jeg fikk beskjed om denne jobben her. Så nå skal jeg bare være i «Idol» og «Norske talenter»-verden.
 
At TV 2 satser knallhardt på den litt ukjente bergenseren råder det liten tvil om.

- Hvorfor tror du at du ble valgt til denne jobben? 

- Jeg tror det er på grunn av den vaklende økonomien i Europa nå. Det er lite penger til TV. TV 2 tenkte nok «Har vi penger til Guri og Ravi? - Nei». «Har vi penger til en skikkelig god programleder? - Nei». Hva med han Stian? Så det landet på det, fleiper han. 


Selv har han et sterkt forhold til programmet. 

- Under første og andre sesong var jeg i målgruppen. På den tiden var jeg fremdeles hjemme i helgene og så på programmet. Hele familien min var glad i «Idol». Spesielt Kurt - hele Bergen heiet på ham. 

«Idol» sendes på TV2 til våren, men startet innspilling allerede i oktober.  

Se Stian Blipp 9:40 minutter ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer