- La fra meg alt av liv da jeg tok jobben

Mens TV-karrieren blomstrer blir privatlivet forsømt for Stian Blipp Glopholm. Se video.

Se Stian Blipp 9:40 minutter ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

SEOGHØR.NO: Stian Blipp Glopholm (22) er å se på TV 2 som programleder for «Norske Talenter» sammen med Solveig Kloppen (41). Men sjarmøren fra Bergen har allerede sikret seg TV-tid også neste år. Da står «Idol» for tur. Stian er den første i historien som skal lede programmet alene. 

- Forhåpentligvis kommer det til å gå veldig bra. Det er både en stor ære, men man får litt angst når man tenker på at man er den første i «Idol»-historien som skal gjøre dette alene, sier han til Seoghør.no. 

Mens TV-karrieren blomstrer blir privatlivet forsømt.

- Det blir ikke liv. Jeg har allerede lagt fra meg alt av liv da jeg fikk beskjed om denne jobben her. Så nå skal jeg bare være i «Idol» og «Norske talenter»-verden.
 
At TV 2 satser knallhardt på den litt ukjente bergenseren råder det liten tvil om.

- Hvorfor tror du at du ble valgt til denne jobben? 

- Jeg tror det er på grunn av den vaklende økonomien i Europa nå. Det er lite penger til TV. TV 2 tenkte nok «Har vi penger til Guri og Ravi? - Nei». «Har vi penger til en skikkelig god programleder? - Nei». Hva med han Stian? Så det landet på det, fleiper han. 


Selv har han et sterkt forhold til programmet. 

- Under første og andre sesong var jeg i målgruppen. På den tiden var jeg fremdeles hjemme i helgene og så på programmet. Hele familien min var glad i «Idol». Spesielt Kurt - hele Bergen heiet på ham. 

«Idol» sendes på TV2 til våren, men startet innspilling allerede i oktober.  

Se Stian Blipp 9:40 minutter ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.