Christopher Mørch Husby:

- Lå fotografer i buskene

Avslører hvordan det egentlig var å være kjæresten til Jan Thomas.

EKSKJÆRESTER: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby var gift i seks år, og i 2015 bestemte de seg for å gå fra hverandre. Foto: Espen Solli / Se og Hør
EKSKJÆRESTER: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby var gift i seks år, og i 2015 bestemte de seg for å gå fra hverandre. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det stormet mildt sagt rundt kjendisstylist Jan Thomas (56) da det i 2008 ble kjent at han hadde funnet kjærligheten med Christopher Mørch Husby (33), som på den tiden bare var 19 år gammel.

Året etter giftet de seg under en romantisk seremoni på Grand Hotel i Oslo. Lykken tok derimot slutt etter seks års ekteskap, og i 2015 kom det frem at de hadde gått fra hverandre.

Forholdet ble mye omtalt i mediene, mye på grunn av aldersforskjellen på 23 år. Nå avslører Husby at det ikke bare var fryd å gammen å være i et forhold med en offentlig person.

- Mye heksejakt

I et intervju med Her og Nå innrømmer Husby at han egentlig hatet oppmerksomheten som fulgte med forholdet til Jan Thomas.

- Det var mye mer heksejakt før. Det var ikke uvanlig om det lå fotografer i buskene et sted. Jeg husker at fotografene fulgte etter oss til og med på ferie. Det var veldig annerledes på den tiden, minnes Christopher.

Gjennom forholdet sparte ikke mediene på kruttet, og det dukket støtt og stadig opp overskrifter om dem. 33-åringen påpeker at å være i rampelyset aldri føltes naturlig for han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer