La familieskandalene på hylla - for én kveld

Stive smil på Tori Spelling og ektemannen under Kids' Choice Awards.

STIVE SMIL: Tori Spelling og Dean McDermott hadde tatt med seg barna Liam (9) og Stella (7) på Kids' Choice Awards.  Foto: NTB Scanpix
STIVE SMIL: Tori Spelling og Dean McDermott hadde tatt med seg barna Liam (9) og Stella (7) på Kids' Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det duket for den årlige prisutdelingen Kids' Choice Awards i Los Angeles - og i motsetning de noe stive prisutdelingene av typen Oscar, Grammy og SAG Awards, er det bare «tull» og moro som nettopp denne fargerike kvelden bærer preg av.

Et av høydepunktene er når det grønne slimet blir tømt over kjendisene - det setter alltid fart i lattermusklene til mange av barna og ungdommene som befinner seg i publikum.

På gjestelisten står det også mange kjente Hollywood-navn, og både Heidi Klum (42), John Stamos (52), Jason Sudeikis (40), Adam Sandler (49), Ellen DeGeneres (58), Sarah Hyland (35), Phil «Dr. Phil» McGraw (65) og Tori Spelling (42) hadde takket ja til å delta på Kids' Choice Awards.

SLIMETE: Et av høydepunktene under Kids' Choice Awards er når det grønne slimet blir kastet over kjendisene. Her er det programleder Blake Shelton som får gjennomgå. Foto: NTB Scanpix
SLIMETE: Et av høydepunktene under Kids' Choice Awards er når det grønne slimet blir kastet over kjendisene. Her er det programleder Blake Shelton som får gjennomgå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stive smil og en armlengdes avstand

Sistnevnte tok med seg ektemannen Dean McDermott (49) og deres felles barn Liam (9) og Stella (7).

Firerbanden poserte på rød løper i forkant av showet, men det var ingen tvil om at ekteparet bærer preg av alle familieskandalene som har funnet sted i familien Spelling/McDermott den siste tiden. Både Tori og Dean hadde påtatte smil der de poserte for fotografene.

Både sexavsløringer, påståtte falske utroskapsanklager og barnebidragsgjeld på 400 000 kroner er bare noen av utfordringene ekteparet, som giftet seg i 2006, har stått overfor de siste månedene.

Det var nok derfor vel ment av Tori og Dean å ta meg seg barna på Kids' Choice Awards denne helgen, slik at de fikk noe annet å tenke på.

SPENNENDE: Superheltene Captain America (Chris Evans) og Iron Man (Robert Downey Jr.) konkurrerte i «stein, saks, papir» på scenen under Nickelodeon Kids' Choice Awards. Foto: NTB Scanpix
SPENNENDE: Superheltene Captain America (Chris Evans) og Iron Man (Robert Downey Jr.) konkurrerte i «stein, saks, papir» på scenen under Nickelodeon Kids' Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Superheltene konkurrerte i «stein, saks, papir»

Underveis i showet fikk publikum blant annet se at John Stamos ble overrasket med en bøtte med grønn guffe over seg, at skuespiller Zendaya (19) ble kåret til «årets beste kvinnelige TV-stjerne» og at superheltene Captain America og Iron Man konkurrerte i «stein, saks, papir».

Det var Gwen Stefanis (46) nye kjæreste Blake Shelton (39) som hadde fått det ærefulle oppdraget med å lose publikum gjennom prisutdelingen.

Se flere morsomme høydepunkter fra showet i bildekarusellen under!:

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham tok med småbrødrene på Kids' Choice Awards

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer