«Exit»-bloopers:

La du merke til disse «Exit»- tabbene?

Se og Hør har konfrontert «Exit»-regissør Øystein Karlsen med «blooperne» i den enormt populære serien han har skapt.

FEST: «Exit»-produsent Petter Testmann-Koch deler detaljer om innspillingen av den store maskerade-festen i sesong 2. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer
Publisert

Den andre sesongen av den populære serien «Exit», som utspiller seg i Oslos finansmiljø, har vekket enorm interesse blant seerne.

Filmtabber, såkalte «bloopers», er en gjenganger selv blant de mest påkostede film- og tv-produksjoner. Mange husker nok den gangen en Starbucks-kopp dukket opp på middagsbordet i den siste sesongen av «Game of Thrones» i 2019.

«Exit» er intet unntak, og Se og Hør har tatt en prat med regissør Øystein Karlsen, som forklarer hvordan «blooperne» har oppstått.

OBS! Denne saken inneholder spoilere.

- Et filmsett er en bevegelig masse av minst 40 mennesker, selv her i landet. Det er et ekstremt fokus på detaljer på alt man vet skal være i bildet, men noen ganger så glipper det, innrømmer regissøren idet han blir konfrontert med tabbene Se og Hør har funnet i serien.

Avslørt av blått tre

I åpningen av sesong to møter vi Tobias Santelmanns karakter Henrik i en afrikansk slum, hvor han akkurat har betalt for sex.

Mange har kanskje bitt seg merke i den grøtete oppløsningen på bildet idet han forlater, og hvor ett av trærne i bakgrunnen har fått et uforklarlig blåskjær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer