Mobiltabbe i «Torpet»:

La du merke til denne detaljen?

- Ser planlagt ut.

OI DA: Ser du hva som er feil? Foto: TV 2
OI DA: Ser du hva som er feil? Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Både på «Farmen» og sidekonkurransen «Torpet», skal deltakerne leve som de gjorde for 100 år siden, med de hjelpemidlene som fantes den gangen.

I alle år har det vært kjent at de som flytter inn på gården heller ikke får ha kontakt med utenforstående, og at rekvisittene skal være så tidsriktig som mulig.

Det var nok derfor mange som klødde seg i hodet under en «Torpet»-episode nylig da en av statistene like så greit flekket opp en mobil - som ikke hører til i 1921.

FORBANNA: Nils Kvalvik måtte forlate «Farmen» etter den mye omtalte fyllefesten i 2020. På «Torpet» ett år senere måtte han igjen pakke sakene sine etter regelbrudd. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Planlagt?

«Torpet»-deltaker Daniel Godø forteller til Se og Hør at han synes det er «veldig morsomt», men at man kan si at det er noe «Torpet»-aktig over det.

- På «Farmen» er stemningen på et vis mye mer seriøs, mens man ser en helt annen stil på «Torpet». Det gjelder spesielt klippingen. Jeg tipper klipperne har det mer gøy enn de fleste i redigering, sier han.

Selv om det hele rett og slett kan se ut som en god, gammeldags glipp, mener Godø at det kan være alt annet enn det.

- For meg ser dette planlagt ut. Kvinnen står der midt i bildet og de filmer henne akkurat idet hun benytter telefonen sin. Jeg vet ikke, men det kan jo se sånn ut, sier han.

SØT MUSIKK: Tonje og Simon fant tonen på «Farmen», og har bevart den gode stemningen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Morsomt

Pressesjef i TV 2 Jan Petter Dahl sier til Se og Hør at når de klipper «Torpet», gjør de det på en litt mer leken måte enn når vanlig «Farmen» klippes.

- Vi tok med den lille scenen fordi vi syntes det var litt morsomt. Kvinnen på bildet er kostymeansvarlig på «Markedet», og bildet er tatt mens de gjorde noen opptak før deltakerne ankom markedet, sier han, og fortsetter:

- Det var ingen deltakere der da dette skjedde. Hun gjorde ikke noe galt, ingen tabbe skjedde. Hun var en del av produksjonen, og hun ler av det, sier pressesjefen.

REGELBRUDD: Vi har gjennom årene hatt flere tilfeller av regelbrudd inne på «Farmen». Nå har også juks i årets sesong blitt avslørt. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Avslører panikk etter sengeromantikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer