Jennifer Aniston og Brad Pitt:

- La dem være i fred

«Riverdale»-stjernen Lily Reinhart (24) med klar tale om eks-stjerneparet Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56).

SUPERPAR: Det tidligere superparet Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56) ble gjenforent på skjermen i forrige uke - men det har ikke falt i god jord hos alle. Foto: NTB
SUPERPAR: Det tidligere superparet Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56) ble gjenforent på skjermen i forrige uke - men det har ikke falt i god jord hos alle. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Fansen gikk mildt sagt av skaftet da et av Hollywoods tidligere superpar Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (51) ble gjenforent på skjermen natt til fredag i forrige uke, der en rekke store kjendiser bidro for å samle inn penger til den veldedige organisasjonen CORE.

Berømte navn som Julia Roberts (52), Morgan Freeman (83) og Matthew McConaughey (50) deltok også, men det var utvilsomt Pitt og Aniston som stakk av med oppmerksomheten.

De spilte en rekke scener mot hverandre fra filmen «Fast Times at Ridgemont High» - og fansen ville ha det til at eksparet flørtet med hverandre under livesendingen.

Det var ingen tvil om at det var god stemning mellom det tidligere superparet, men ikke alle har latt seg overbevise.

«Riverdale»-stjernen Lili Reinhart (24) har i kjølvannet av gjenforeningen delt et innlegg på Twitter, der hun ganske så enkelt tar til orde for at Aniston og Pitt burde få være i fred.

- La dem være

«Upopulær mening: Kan vi la Jennifer og Brad få være i fred? Slutte å analysere alle deres bevegelser og ansiktsuttrykk hver gang de er involvert i noe sammen. La dem få leve livene sine i fred», oppfordrer 24-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer