Jennifer Aniston og Brad Pitt:

- La dem være i fred

«Riverdale»-stjernen Lily Reinhart (24) med klar tale om eks-stjerneparet Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56).

SUPERPAR: Det tidligere superparet Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56) ble gjenforent på skjermen i forrige uke - men det har ikke falt i god jord hos alle. Foto: NTB
SUPERPAR: Det tidligere superparet Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56) ble gjenforent på skjermen i forrige uke - men det har ikke falt i god jord hos alle. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Fansen gikk mildt sagt av skaftet da et av Hollywoods tidligere superpar Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (51) ble gjenforent på skjermen natt til fredag i forrige uke, der en rekke store kjendiser bidro for å samle inn penger til den veldedige organisasjonen CORE.

Berømte navn som Julia Roberts (52), Morgan Freeman (83) og Matthew McConaughey (50) deltok også, men det var utvilsomt Pitt og Aniston som stakk av med oppmerksomheten.

De spilte en rekke scener mot hverandre fra filmen «Fast Times at Ridgemont High» - og fansen ville ha det til at eksparet flørtet med hverandre under livesendingen.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Det var ingen tvil om at det var god stemning mellom det tidligere superparet, men ikke alle har latt seg overbevise.

«Riverdale»-stjernen Lili Reinhart (24) har i kjølvannet av gjenforeningen delt et innlegg på Twitter, der hun ganske så enkelt tar til orde for at Aniston og Pitt burde få være i fred.

- La dem være

«Upopulær mening: Kan vi la Jennifer og Brad få være i fred? Slutte å analysere alle deres bevegelser og ansiktsuttrykk hver gang de er involvert i noe sammen. La dem få leve livene sine i fred», oppfordrer 24-åringen.

At Brad Pitt og Jennifer Aniston, som var gift fra 2000 til 2005, har dukket opp på flere tilstelninger sammen den siste tiden, gjør ikke akkurat medieoppmerksomheten mindre.

REAGERER: Lily Reinhart mener at Brad Pitt og Jennifer Aniston burde få være i fred. Foto: NTB
REAGERER: Lily Reinhart mener at Brad Pitt og Jennifer Aniston burde få være i fred. Foto: NTB Vis mer

Ihuga fans har lenge håpet at det kan oppstå romantiske følelser mellom de to eksene igjen. Den siste tiden har derimot Pitt blitt koblet til den tyske modellen Nicole Poturalski (27).

Det stopper likevel ikke fansen i å håpe på at et av Hollywoods hotteste par gjennom tidene skal finne tilbake til hverandre, selv om det er 15 år siden det ble slutt mellom dem.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards i januar. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Satte fyr på nettet

I januar ble de gjenforent og avbildet sammen under SAG Awards, noe som mildt sagt satte fyr på nettet. I forrige uke ble de nok en gang gjenforent, under den nevnte gjennomlesingen av «Fast Times at Ridgemont High» som en del av Dane Cooks «Feelin'-A-Live»-veldedighet, som samler inn penger for organisasjonen CORE.

Under lesingen spilte Aniston rollen som Linda, mens eksmannen leste rollen som Brad. Dette sørget for at de to spilte flere scener sammen, blant annet hvor Anistons karakter sier følgende:

«Hei Brad. Du vet hvor søt jeg alltid syntes du var. Jeg synes du er så sexy. Vil du komme til meg?»

Dette satt naturligvis følelsene i sving hos fansen, og ifølge utenlandske medier, blant andre New York Post, flørtet de to eksene åpenlyst med hverandre. Aniston omtalte også eksmannen som «honey», eller «kjære» på norsk.

ÅPENHJERTIG: Jennifer Aniston åpner opp som aldri før om trykket som har vært rundt henne de siste tiåra, og hvor vanskelig det har vært å alltid holde maska. Vis mer

1994 er året som har skrevet seg inn i historien som starten på en av de råeste kjærlighetshistoriene i Hollywood. Brad Pitt og Jennifer Aniston møtes for første gang, trolig uvitende om hva de hadde i vente.

- Pitt var bare denne søte typen fra Missouri, ikke sant … En normal mann, fortalte Aniston, i et intervju med Rolling Stone, om sitt første møte med «Fight Club»-stjernen.

I 2005 brast imidlertid lykken som kjent mellom de to stjernene.

LES OGSÅ: «Gossip Girl»-stjernen ble far

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer