La bort fiendskapet etter seks år

50 Cent slapp Oprah inn i barndomshjemmet. Til tross for at han mislikte henne tidligere.

FANT TONEN: Curtis Jackson og Oprah Winfrey slo seg ned i stua til barndomshjemmet hans. Det var ingen dårlig kjemi mellom rapstjernen og talkshow-dronningen.
FANT TONEN: Curtis Jackson og Oprah Winfrey slo seg ned i stua til barndomshjemmet hans. Det var ingen dårlig kjemi mellom rapstjernen og talkshow-dronningen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2006 fortalte rapstjernen 50 Cent (37) Associated Press, at han mislikte Oprah Winfrey (58). Det var fordi han mente tv-programmet hennes, som gikk på TV3 i Norge, appelerte mest til eldre hvite damer.

I talkshow-dronningens nye program, på hennes egen kanal «OWN», besøker hun 50 Cent i hans barndomshjem. Der ble hun ønsket velkommen av rapperens bestemor og bestefar. Det samme stedet, hvor han for 12 år siden ble skutt ni ganger.

- Jeg så et innslag der du diskuterte alt som var galt med rap-kulturen. Og alle punktene du listet opp hadde jeg på mitt eget album, forklarer 50 Cent åpenhjertig til Winfrey.

Curtis Jackson, som rapperen egentlig heter, har blant annet oppkalt hundetispa si etter Oprah. I år kåret forretningsbladet Forbes Magazine ham til verdens rikeste Hip Hop-artist.

- Hvis jeg ikke kan være en venn, så la meg i hvert fall være fienden din, slik at vi kan sameksistere, sier 50 Cent.


Oprah, som selv har blitt kåret til en av verdens mektigste og mest innflytelsesrike kvinner, har flere ganger på sitt eget program, rettet kritisk søkelys mot Hip Hop. Hun misliker åpenhjertig bruken av ordet «nigger», kjønnsdiskrimineringen av kvinner og volden, som er typiske virkemidler for sjangeren. Men hun ble svært overrasket over husreglene i barndomshjemmet til 50.

- Jeg får ikke lov til å banne her i det hele tatt. Her hjemme må jeg være mors snille baby, Curtis, mens ute i resten av verden kan jeg fortsette rollen som 50 Cent, sier han.

Talkshow-vertinnen, som opprinnelig ble døpt «Orpah», slo gjennom som programleder i 1984, i programmet «AM Chicago». Selv om hun for det meste stiller spørsmål i det nye innslaget, benyttet hun sjansen til å svare på 50 Cents kritikk fra seks år tilbake.
 
- Når du jobber i TV så trenger du både hvite og mørkudede seere. Jeg spesialiserer meg på sjel-til-sjel-forbindelser, og når seeren føler det, klarer de å identifisere seg med det, samme hva slags rase de er, sier Oprah.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gråtende slutt for Oprah 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer