KJENDISEKS: Bar Refaeli var tidligere kjæreste med Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio. De gjorde det slutt i 2011. Her fra en galla i Berlin i 2010. Foto: REX/Willi Schneider/All Over Press
KJENDISEKS: Bar Refaeli var tidligere kjæreste med Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio. De gjorde det slutt i 2011. Her fra en galla i Berlin i 2010. Foto: REX/Willi Schneider/All Over PressVis mer

La ansiktsmaske av blod for 10 000 kroner

Leonardo DiCaprios ekskjæreste gjør alt for å bevare sitt vakre ytre.

SEOGHØR.NO: Den israelske supermodellen Bar Refaeli (26) har flere ganger ligget på toppen på «mest sexy»-lister verden over, og kan med god grunn kalle seg «en av verdens mest ettertraktede modeller».

Men bak hennes skjønne ytre ligger det et knallhardt - og dyrt - skjønnhetsregime.

I forrige uke la 26-åringen ut et bilde av seg selv på Instagram, hvor hun viste følgerne sine at hun har kastet seg på Hollywood-trenden «Vampire Facelift»:

For den nette sum av 10 000 kroner har Refaeli fått lagt en ansiktsmaske av sitt eget blod kombinert med Restylane eller Juvederm, skriver NewYorkPost. Hensikten med masken er å fjerne rynker, linjer og acne-arr, og for å øke kollagenproduksjonen.

Reality-babe Kim Kardashian (32) var en av de første Hollywood-kjendisene til å teste ut den såkalte «Vampire Facelift»-prosedyren, og la allerede ut i mars et bilde av seg selv og sitt blodige ansikt:

Men til tross for at 26-åringen er tilfreds med å bruke sitt eget blod som ansiktsmaske, er det flere av hennes følgere som ikke ser poenget:

- Dette hadde du ikke trengt! Snobbete idiot, skriver en som kaller seg Sjaak1980 til bildet hennes.

Refaeli er denne vinteren hyret inn som dommer i den israelske versjonen av talentkonkurransen «X Factor».

LES OGSÅ: Er dette henne frekkeste fotoshoot?