MORSOM? Ifølge seg selv, forsøkte Ryan bare å være morsom mot en ukjent kvinne, men det viste seg uheldigvis å være hans egen datter... Foto: All Over Press
MORSOM? Ifølge seg selv, forsøkte Ryan bare å være morsom mot en ukjent kvinne, men det viste seg uheldigvis å være hans egen datter... Foto: All Over PressVis mer

La an på datteren under begravelsen

Farrah Fawcetts enkemann trodde datteren var en svensk blondine...

SEHER.NO: For litt over en måned siden kom den tragiske nyheten om at "Charlies Angels"-stjernen Farrah Fawcett hadde tapt kampen kom kreften.

Meldingen om at Farrah hadde dødd kom bare dager etter at det ble kjent at kjæresten, Ryan O'Neal (68) skal ha fridd og fått ja fra henne. 

Ryan og resten av Farrahs venner og familie tok i slutten av juni farvel med skuespillerinnen i en privat begravelssesseremoni i Cathedral of Our Lady of the Angels i sentrum av Los Angeles.

Nå forteller enkemannen - som tildligere har vært innblandet i sexskandaler - at han har vært adskilt fra datteren sin så lenge at han prøvde seg på henne under konas begravelse.

- Jeg hadde akkurat hjulpet til å putte kisten i likbilen og sto og så på at den kjørte bort da en vakker blondine plutselig kom bort og omfavnet meg, forteller O'Neal i septemberutgaven av Vanity Fair, ifølge Us Magazine.

- Så sa jeg til henne 'Har du er drink? Har du en bil?', før hun utbrøt 'Pappa, det er meg - Tatum!' Jeg forsøkte bare å være morsom mot en ukjent, svensk kvinne, så viste det seg å være datteren min. Det var så sykt, forteller enkemannen.

Ifølge Us Magazine skal Tatum ha slitt med avhengighet i oppveksten, og skal ikke ha snakket med faren på flere år før de møttes i Fawcetts begravese.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767! LES OGSÅ: Bare hovedpersonen manglet