- Kysset Victoria i skjul

Paradise-deltakerne slo til da kameraene var vendt den andre veien...

FLØRTET HEFTIG: Torbjørn Stafford Barth la ikke skjul på at han fikk følelser for Victoria Norrman på «Paradise Hotel». Men da paret kysset, fikk ikke TV-kameraene det med seg... Foto: TV3
FLØRTET HEFTIG: Torbjørn Stafford Barth la ikke skjul på at han fikk følelser for Victoria Norrman på «Paradise Hotel». Men da paret kysset, fikk ikke TV-kameraene det med seg... Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Torbjørn Stafford Barth (21) la ikke skjul på at han var spesielt lei seg for å miste kontakten med Victoria Norrman (20) da han ble sendt ut på dramatisk vis fra «Paradise Hotel» mandag kveld.

De to deltakerne har ikke lagt skjul på at de har sansen for hverandre, og har flørtet mye på hotellet etter at Victoria i forrige uke sørget for å få sendt hjem sin romkamerat Daniel Hamnes.

Men ifølge Torbjørn skjedde det mer på hotellet mellom de to, enn det som ble vist på TV.

- Det ble litt kyssing mellom oss allerede to dager før jeg måtte forlate gjengen. Vi fant oss en plass i nærheten av baren, hvor TV-kameraene ikke filmet. Jeg tror heller ikke noen av de andre deltakerne så oss. Vi stoppet da vi trodde det kom noen som ville oppdage oss.


- Jeg fikk også et kyss da jeg forlot hotellet, sier han til Seher.no.

Victoria Norrman innrømmer at hun var overrasket over at episoden ikke har vært vist på TV.

- Vi letet ikke etter noen blindsone, men kameraet var vel vendt feil vei. Det stemmer at det skjedde en del mer mellom oss enn det seerne har fått inntrykk av. Det var også grunnen til at jeg reagerte så kraftig. Jeg brukte flere dager på å venne meg til at Torbjørn ikke var der, sier hun til Seher.no.


Stemte på romkameraten
Torbjørn måtte forlate hotellet etter at hans partner Stine Marie Lothe Svendsen ble kåret til den minst likte jenta på «Paradise Hotel.Inn på hotelle kom isteden Carl Tore Eliassen (22) og Mari Heggen (20).


Stafford Barth - som selv stemte på romkameraten Stine Marie - hevder han ikke hadde anelse om den skjebnesvangre tvisten i «Dracula-seremonien» før i siste sekund.

- Jeg sa til de andre guttene at det var greit for meg om de stemte på Stine Marie, og hun ville nok fått flertallet av stemmene uansett hva jeg hadde stemt. Men jeg trodde jeg ville havne på solo-rommet. Da jeg innså hva som hadde skjedd tenkte jeg bare «å faen».

- Han er min type
Etter Paradise-exiten har Torbjørn beholdt kontakten med Victoria, og paret spiller for tiden inn en musikk-single sammen med Paradise-deltakerne Helfner Augusto og Carl Tore Eliassen. Men han blir kryptisk når han blir spurt om romanseryktene rundt de to.

- Victoria er en smart og aktiv jente, samtidig som hun er «laid back» og kan føre en samtale. Vi har en god tone i dag, men utover det har jeg ingen kommentar nå, sier han til Seher.no.

Victoria Norrman vil heller ikke kommentere kjærlighetsryktene, men legger ikke skjul på at hun fortsatt har stor sans for Torbjørn.

- Han er en hemningsløs, reflektert og godhjertet person. Han er en gutt som er min type, men kanskje han er litt for vill for meg, sier hun til Seher.no og ler.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Mistet jobb på grunn av «Paradise Hotel»