<strong>NEKTER IKKE:</strong> - Det finnes ikke så mye å nekte for. Det var ganske dumt gjort av oss begge, vi var ikke så smarte, erkjenner Malin Johansson om Alexander Rybak-kysset på en nattklubb. Her er de avbildet flørtende på dansegulvet i «Let's dance». Foto: Stella Pictures
NEKTER IKKE: - Det finnes ikke så mye å nekte for. Det var ganske dumt gjort av oss begge, vi var ikke så smarte, erkjenner Malin Johansson om Alexander Rybak-kysset på en nattklubb. Her er de avbildet flørtende på dansegulvet i «Let's dance». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Kysset var ganske dumt gjort av oss begge

Alexander Rybaks dansepartner legger seg langflat etter nattklubb-bildet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Romanseryktene har i lang tid fulgt Alexander Rybak (24) og hans dansepartner i «Let's danse», Malin Johansson (24). Begge har nektet for noe slikt, og for ikke mange ukene siden ble det kjent at den norske artisten har blitt kjæreste med norske Maria Strøm Slyngstad (24). 

Tirsdag trykket Se og Hør bilder av Alexander Rybak i hete kyssescener med sin dansepartner fra nattklubben Berns i Stockholm. Bildene har sendt sjokkbølger hos både nordmenn og svensker.

- Jeg har handlet veldig feil. Men det har skjedd et mirakel. Maria og jeg er fortsatt sammen, sa Rybak til Se og Hør.

Her kan du se intervjuet Seher.no gjorde med Alexander Rybak og kjæresten Maria i starten av mars.

Nå snakker også Malin Johansson ut om det som skjedde på den mye omtalte nattklubben.

- Det finnes ikke så mye å nekte for. Det var ganske dumt gjort av oss begge, vi var ikke så smarte. Vi har begge følelser for hver våre partnere, erkjenner hun til Aftonbladet.

Under fjorårets «Let's dance» ble 24-åringen koblet til dansepartneren Stefan Sauk (55). Begge har dog nektet for romanseryktene tross kyssebilder og reiser sammen utenlands. Til den svenske avisen ønsker heller ikke Johansson å avsløre hvem hennes nåværende partner er.

- Jeg har kanskje ikke en partner, men jeg har veldig sterke følelser for noen, sier Malin, som mener Rybak-kyssene på Berns kom som en følge av skuffelsen over å ha røket ut av danseprogrammet.


- Det handler om så mye følelser og man blir så skuffet. Det ble for mye av nettopp det. Det var ikke en bra handling, forteller Malin Johansson, som ikke har vært i kontakt med Alexander Rybaks kjæreste etter kysset hun ga ham.

- Nei, og jeg vil helst ikke snakke om det heller...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg er veldig forelsket  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer