- Kysset var en klar tier

Paradise-jentene klinte til i bassenget. Se video!

KLINTE TIL: Karoline Berget og Victoria Norrman overrasket de andre deltakerne med å kysse hverandre i synkronsvømming-konkurransen på «Paradise Hotel» Foto: TV3
KLINTE TIL: Karoline Berget og Victoria Norrman overrasket de andre deltakerne med å kysse hverandre i synkronsvømming-konkurransen på «Paradise Hotel» Foto: TV3 Vis mer
Se video av «Paradise Hotel»-jentenes bassengkyss nederst i artikkelen!

SEHER.NO: De to «Paradise Hotel»-jentene Karoline Berget (20) og Victoria Norrman (20) har så langt avvist alle romantiske framstøt fra de mannlige deltakerne.

Men i torsdagens episode av TV3-realityserien drar de to igang et heftig kysse-show i svømmebassenget på realityhotellet - med hverandre.

Jentene bestemmer seg nemlig for å kaste alle hemninger når deltakerne skal konkurrere om hvem som er best i synkronsvømming.

- Vi bestemte oss for å kline til, bokstavelig talt, fordi vi regnet med at det ventet en fet premie til vinnerparet, sier Karoline Berget til Seher.no.

Hun hevder hun ikke har for vane å kysse andre jenter, og hevder det hele kun var ment som en artig spøk.

- Guttene fulgte jo nøye med selvfølgelig, men det var det siste vi tenkte på. Vi hadde det bare gøy. Og kysset var slett ikke verst. En sterk sjuer, sier hun og ler.

Victoria Norrman er enda mer fornøyd med bassengkysset.

- Jeg har aldri gjort noe sånt før, men jeg gir det ti av ti. Vi hadde oppført oss veldig ordentlig der inne, så vi overrasket nok guttene. Noen av jentene ble imidlertid litt sure på oss, sier hun til Seher.no.

Karoline Berget hevder de ikke brydde seg om surmulingen fra de andre jentene.

- De var sikkert bare misunnelige. Vi ga alt for å vinne, selv om det neppe var så mye synkront over det hele, sier hun til Seher.no.

«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag kl 21.30 på TV3.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
   
LES OGSÅ: Paradise-Cathrine: - Gruet meg til dusj-scene med Minken Tveitan[obj:media:8497]