KYSSET SYV JENTER: - Etter hvert ble de fleste mer frempå, sier Jørgen Festervoll om kyssingen i årets utgave av "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge. Foto: TVNorge
KYSSET SYV JENTER: - Etter hvert ble de fleste mer frempå, sier Jørgen Festervoll om kyssingen i årets utgave av "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge. Foto: TVNorgeVis mer

Kysset syv av jentene

- De brydde seg ikke så mye om hva de andre sa.

SEHER.NO: Torsdag er det klart for premieren på den andre sesongen av "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge - hvor Jørgen Festervoll (30) skal lete etter en kjæreste blant 18 kvinner.

Og Norges nye riks-ungkar legger ikke skjul på at det til tider ble en veldig god tone med flere av jentene.

Festervoll sier til VG at han kysset syv av jentene i løpet av innspillingen i Sør-Afrika - og benekter at sjalusi var noe problem blant de kvinnelige deltakerne.

- Nei, egentlig ikke. Men etter hvert ble de fleste så klart mer frempå, og brydde seg ikke så mye om hva de andre sa eller mente om de prøvde å kysse meg, sier han til avisa.

Festervoll har tidligere sagt til Seher.no at han rådførte seg med fjorårets "Ungkar" Stig Kjos  (32) før han takket ja til å bli med i TV-serien.

- Han sa at han syntes det hadde vært en helt fantastisk opplevelse, og at det var bare å kaste seg ut i det. Og det tror jeg man må gjøre: Hvis ikke man gutser og satser litt i livet - tør å stille opp på ting og drite seg litt ut - da opplever man heller ingenting, sier Festervoll, som legger til at han ikke angrer et sekund på at han til slutt valgte å takke ja.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.


LES OGSÅ: Avviser date-påstander fra Helene Rask