HETT: Det så tidlig lovende ut, men litt senere ble May Flisram Korneliussen sendt hodestups ut av "Ungkaren 20 vs. 40". Foto: TVNorge
HETT: Det så tidlig lovende ut, men litt senere ble May Flisram Korneliussen sendt hodestups ut av "Ungkaren 20 vs. 40". Foto: TVNorge Vis mer

Kysset med den han sendte hjem!

- Jeg synes det var helt greit, jeg, sier "Ungkaren"-deltageren.

Publisert
Hvem er din favoritt i "Ungkaren"-finalen? Ta avstemmingen til høyre!

SEHER.NO: I torsdagens "Ungkaren 20 vs. 40 var det May Flisram Korneliussen (30) og Natalie Berge (22) som måtte reise hjem. Dermed er det Katinka Hellan (22) og Silje Haukner (39) som skal konkurrere om å vinne Jørgen Festervolls hjerte i den store finalen neste uke.

I kveldens episode fikk seerne se at Festervoll var på to dater, først med May og Katinka, deretter med Natalie og Silje. På den første daten kysset Ungkaren med begge, og mange sperret nok opp øynene når han like etterpå sendte May ut av programmet - dog med tungt hjerte.

Men selv var ikke dette et problem for den 30 år gamle Bergenskvinnen, skal man tro henne selv.

- Nei, akkurat det var veldig greit for min del. Det er bare situasjonen der og da som gjør at det ender med kyssing, og jeg tenkte aldri at jeg ikke kom til å bli sendt hjem på grunn av det, forteller May til Seher.no.

Like etterpå kysset han altså også Katinka. Men heller ikke det påvirket den blide "Ungkaren"-deltageren nevneverdig.

- Jeg var ganske forberedt på at det kunne skje, og det var jo vi selv som hadde valgt å være med på dette. Jeg ble ikke sint eller noe, jeg var helt avslappet - sånn er det bare, smiler hun.

"Ungkaren"-exiten til tross: May Flisram Korneliussen er fortsatt en singel kvinne. Ikke har hun det travelt heller.

- Jeg er singel og koser meg med det. Alle savner vel en kjæreste, men selv har jeg det helt fint uten. Det kommer når det kommer, sier 30-åringen, som letter litt på sløret i forhold til hvordan drømmemannen bør se ut.

- Han er høy og mørk, men det vil ikke si at han nødvendigvis ser ut som Jørgen...

- Hvem er din favoritt i finalen, Silje eller Katinka?

- Jeg var ganske sikker på at Natalie skulle gå hele veien, og jeg må si jeg er litt overrasket over at Katinka er der. Men hvem av dem det blir er umulig å si, jeg har blitt overrasket så mange ganger, sier May Flisram Korneliussen til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" ser du på TVNorge torsdager klokka 21.30.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Dette fikk du aldri se på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer