KJÆRLIGHET PÅ GRENSEN: John Arne Riise overrasket sin kone Louise Angelica med et kyss under innspillingen av «Allsang på grensen» Foto: TV 2
KJÆRLIGHET PÅ GRENSEN: John Arne Riise overrasket sin kone Louise Angelica med et kyss under innspillingen av «Allsang på grensen» Foto: TV 2Vis mer

Kysset kona foran TV-kameraene

Til tonene av «Alt for Norge» viste John Arne Riise sin kjærlighet under «Allsang på grensen».

SEOGHØR.NO: John Arne Riises nybakte kone Louise Angelica fulgte spent med blant publikum, da den tidligere landslagsspilleren i fotball debuterte som gjesteprogramleder i TV 2-programmet «Allsang på grensen».

Og under innspillingen benyttet Riise også anledningen til å gi sin kjære et kyss foran TV-kamerane.

Det romantiske øyeblikket skjedde mens Riise fremførte fotball-låten «Alt for Norge» sammen med programleder Katrine Moholt.

– Det er jo kona mi og vi er lykkelige sammen. Jeg tror hun og mamma var mer nervøse enn meg, så jeg prøvde bare å gi henne et nuss og si «slapp av, jeg har kontroll», sier Riise til TV 2.no.

Seoghør.no-konkurranse: Hvor mange flaskepost er det i «Allsang på grensen»-bilen?
Du kan vinne premie verdt 10 000 kroner!


 

Tiden som nygift har vært både romantisk og hektisk for fotballspilleren.

Etter en eksotisk bryllupsreise til Maldivene har herr og fru Riise festet med reality-stjernen Khloé Kardashian (30) i Las Vegas, 33-åringen har deltatt i poker-VM i samme by.

Til Dagbladet har Riise også fortalt at Louise Angelica er en god støttespiller når det gjelder klær - og sminke.

- Sminke bruker jeg ikke til vanlig, men skal vi på noe spesielt, tar jeg kanskje på litt. Ikke jeg, da, men kona. Det tror jeg de fleste gjør, sier han til avisen.

«Allsang på grensen» ser du på TV 2 torsdag kl. 20.

LES OGSÅ: Festet med Kardashian i Las Vegas