OVERRASKELSE: Britt Carin Jonassen reagerer med et skrik når hun oppdager at Øyvind er tilbake på øya. Foto: TV3
OVERRASKELSE: Britt Carin Jonassen reagerer med et skrik når hun oppdager at Øyvind er tilbake på øya. Foto: TV3Vis mer

- Kysset kom helt spontant

Følelsladet gjenforening i Robinsonekspedisjonen.

Se video av gjenforeningen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Britt Carin Jonassen (24) og Øyvind Olsen (27) fant tonen fra første dag i Robinsonekspedisjonen. Men etter at Øyvind overraskende ble stemt ut av tidlig i TV 3- serien ble det mange lange kvelder alene for Britt Carin.

Men som TV-seerne så et glimt av i forrige episode, er ikke Øyvinds dager på øya helt over. Mens Britt Carin tror hun prater med ham på telefon fra Norge dukker Øyvind plutselig opp igjen bak hennes rygg.

Overrasket- Jeg ante ingenting på forhånd. Da noen sa "hei, jenta mi" bak meg, snudde jeg meg for å kjefte fordi jeg ikke hørte telefonen. Men så så jeg hvem det var... Det er den beste overraskelsen jeg har fått så langt i livet, sier Britt Carin til Seher.no.

Grimstad-kvinnen innrømmer at overraskelsen fikk henne til å innse hvor mye hun hadde savnet Øyvind.

- Kysset kom helt spontant. Men hadde jeg visst at han skulle komme, hadde jeg prøvd å pynte meg litt med det lille jeg hadde. Men han rygget ikke tilbake, humrer hun.

Spontan idéProgramleder Christer Falck (39) hevder det var en spontan idé å sende Øyvind inn igjen på øya.
- Trynet til Britt Carin når hun oppdaget Øyvind, er noe av det beste jeg har sett. Plutselig stod hennes deodorantluktende mann der.

- Vi hadde jo Øyvind på land så da tenkte vi "hvorfor ikke lage en sånn veldig close-up telefonsamtale?". Det ble ganske rørende og flott. Mye grining etterpå.

Etter at Robinsonekspedisjonen var over, fortsatte de tidligere Lag Nord-kollegene å treffes i Norge, men i dag har de ingen kontakt.

- Vurderer å ikke se episodenBritt Carin vet ikke om hun orker å se det søndagens episode.

- Da jeg så Øyvind igjen, skjønte jeg at jeg var forelsket. Derfor er dette den episoden jeg gruer meg til å se, og jeg vurderer å droppe det. Men Tommen, Andrea og Ine har sagt at de vil se den med meg for å støtte meg, sier hun til seher.no.

Robinsonekspedisjonen ser du søndager kl 20 på TV3.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Robinsons mest uheldige?

Se den følelsesladete gjenforeningen her:

[obj:media:7021]