FORLOT JENNIFER: John Mayer er kjent som en av Hollywoods største sjarmører. Her er han sammen med en av sine eks-kjærester, Jennifer Aniston. Foto: All Over Press
FORLOT JENNIFER: John Mayer er kjent som en av Hollywoods største sjarmører. Her er han sammen med en av sine eks-kjærester, Jennifer Aniston. Foto: All Over PressVis mer

- Kysset kar på homsebar

Stemningen gikk i taket da Jennifer Anistons ekskjæreste klinte til.

SEHER.NO: Rockeartisten John Mayer (31) er kjent som en av Hollywoods største damesjarmører etter høyprofilerte forhold til blant annet popsangeren Jessica Simpson (29) og "Venner for livet"-stjernen Jennifer Aniston (40).

Men lørdag var det gutta som hadde Johns oppmerksomhet, da han under en bytur i Palm Springs uten forvarsel gikk inn på en nattklubb for homofile.

Der skal Mayer raskt ha blitt festens midtpunkt. Ifølge nettstedet Radaronline.com - som har lagt ut en video av Johns fuktige fest (ekstern lenke) - benyttet han anledningen til å drikke, danse og kysse en av de mannlige gjestene på Toucan's Tiki Lounge.

- En mannlig gjest gikk bort til John og kysset ham på leppene, og John så ut til å nyte det! Det var da det tok helt av på nattklubben, sier et øyenvitne til nettstedet.

Episoden er ikke første gang Mayer har blitt koblet til andre menn. Han har tidligere innrømmet at han klinte med bloggeren Perez Hilton nyttårsaften i 2007.

- Det er helt riktig. Jeg vurderte å bli homofil, sa Mayer ifølge Radaronline til et konsertpublikum i april.

Det er imidlertid ikke kjent hva Jessica Simpson - som de siste ukene skal ha funnet tonen igjen med rocke-ekskjæresten - synes om hans manneflørter...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Er de sammen igjen?