ETTERSPILL: Kun én måned etter at romansen mellom popstjernen Lily Allen (23) og den 22 år eldre kunsthandleren Jay Jopling (45) begynte var forholdet over. Men nå kommer etterspillet...
ETTERSPILL: Kun én måned etter at romansen mellom popstjernen Lily Allen (23) og den 22 år eldre kunsthandleren Jay Jopling (45) begynte var forholdet over. Men nå kommer etterspillet...Vis mer

Kysset kan koste ham 500 mill.

Alt gikk på skinner, helt til kona så disse bildene…

SEHER.NO: Lily Allen (23) dras nå inn i det som kan bli en av kunstverdenens dyreste skilsmisser, ifølge Daily Mail. 

Da det mektige kunstparet Sam Taylor-Wood og Jay Jopling (45) annonserte at de skulle separeres for seks måneder siden, ble det møtt med overraskelse.

Men til tross for separasjonen hadde de planer om å bo under samme tak med døtrene Angelica (11) og Jessie Phoenix (2) også etter skilsmissen.

Men den lykkelige skilsmissen fikk brått en slutt, da Jay ble fotografert flørtende sammen med den 23 år gamle sangeren Lily Allen i starten av året.

Sam skal ha blitt knust av bildene, og eksmannens lite diskret opptreden. Ifølge Mail on Sunday skal Sam nå ha forlatt huset. Venner av paret sier skilsmissen som til nå har gått på skinner og i siviliserte former, nå kan bli av det meget kostbare slaget.

- Sam kunne ikke tro det da Jay begynte å date Lily Allen. Hun synes det var under beltestedet og de hadde blitt enige om at ingen av dem skulle dra på stevnemøter før støvet hadde lagt seg.

- Sam ble spesielt irritert siden Angelica ble opprørt over det. Hun er i en alder der hun leser avisen, og det var forferdelig for henne å dra på skolen dagen etter, sier en venn av paret.

- Sam følte det også som en offentlig ydmykelse. Siden han ikke holdt avtalen deres, begynner hun også å lure på hvordan han oppførte seg mens de var gift, sier kilden.

Etter 11 år sammen med Jay, kommer Sam nå til å kreve halve parets formue på 100 millioner pund eller en milliard norske kroner. Men verdiene som nå er i spill er langt høyere enn som så.

I tillegg skal Jays kunstmuseum ha en rekke kjente malerier på lager av blant annet av Damien Hirst, som har en ukjent verdi.

- Hun er veldig sint og veldig opprørt. Og hun vil gå for å få halve formuen og huset, sier kilden.

Dermed kan den én måned lange romansen med Lily Allen, bli en svært kostbar affære for Jay Jopling.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Lily viste fram sin tredje brystvorte