GLAD I Å KLEMME: Håvard Lilleheie, Yngvar Numme og Ivar «Ravi» Christian Johansen har alle gitt Katrine Moholt en kyss eller en klem i løpet av sommerens «Allsang på grensen».  Foto: TV 2
GLAD I Å KLEMME: Håvard Lilleheie, Yngvar Numme og Ivar «Ravi» Christian Johansen har alle gitt Katrine Moholt en kyss eller en klem i løpet av sommerens «Allsang på grensen». Foto: TV 2Vis mer

- Kysset jeg så mange flere da?

Katrine Moholt legger ikke skjul på at hun liker en nuss i ny og ne.

Se videointervjuet med Katrine Moholt nederst i saken! 

SEHER.NO: Som programleder for blant annet «Jakten på kjærligheten» i en årrekke har Katrine Moholt (36) med sitt blide vesen rukket å bli en av landets mest folkekjære ansikter. Også i sommerslageren «Allsang på grensen» har 36-åringen gjort sine saker godt.

Nytt av året i «Allsang på grensen» denne sommeren var at Moholts programledermakker, Tommy Steine, ikke var med. Dette løste kanalen ved at hun i hvert program hadde med seg en ny gjesteprogramleder, en oppgave TV 2-medarbeideren løste på herlig vis.

Men det førte også til flere «nusser og klemmer» enn man er vant til i det familievennlige programmet.

Seher.no har mottatt flere reaksjoner fra lesere som mener at Moholt har kost og klemt litt vel mye under sommerens «Allsang på grensen». Men har hun egentlig det?

- Allsang på grensen er jo også et program om kjærlighet. Vi treffes mellom 8.000 og 10.000 mennesker på festningen hver eneste uke. Vi møter artistene man elsker å se på scenen, og de synger akkurat de sangene vi kan og som vi vil se dem synge. Så jeg tror bare at folk blir fylt av kjærlighet og bra musikk. En liten nuss er jo bare veldig, veldig hyggelig, sier Moholt til Seher.no.

Torsdag gikk TV 2s årlige høstlansering av stabelen i Bergen. Der fikk pressen først et innblikk i sendeskjemaet denne høsten, før man til slutt fikk møte de fleste av kanalens største profiler. Deriblant altså Katrine Moholt.
 
- Jeg husker at jeg gjorde det på en grønnmalt benk med Åge Sten Nilsen. Og da sang vi jo om det, at den grønnmalte benken er vitne til så mangt et kyss. Da passet det jo med et lite kyss på kinnet. Kysset jeg så mange flere da? spør hun.
 
Seher.no har tittet gjennom noen klipp fra denne sesongens «Allsang på grensen». Og ja, der kommer det frem at Moholt har hatt nærkontakt med flere enn Åge Sten Nilsen, selv om alle - selvsagt - er av den koselige og uskyldige sorten. Håvard Lilleheie, Yngvar Numme og Ivar «Ravi»
Christian Johansen har alle fått muligheten til å gi Katrine en «nuss» eller en klem.

- Et kyss på kinnet, det gjør man jo. Det er jo vanlig, er det ikke? Jeg er en veldig fysisk person, og er veldig glad i gode klemmer. En nuss i ny og ne er bare hyggelig, sier den flotte TV 2-programlederen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - «Jakten»-Guro singel igjen 

Se videointervjuet med Katrine Moholt her:  
[obj:media:8826]