Gigi Hadid og Zayn Malik:

Kysset i full offentlighet etter bruddet

Har stjerneduoen funnet tilbake til hverandre igjen?

STERKE FØLELSER: Selv om stjerneparet nylig gjorde det slutt skal de ikke klare å glemme hverandre. Foto: NTB Scanpix
STERKE FØLELSER: Selv om stjerneparet nylig gjorde det slutt skal de ikke klare å glemme hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Sist måned kom nyheten om at superparet Gigi Hadid (22) og Zayn Malik (25) hadde gjort det slutt etter to år som kjærester.

Bruddet kom som en stor overraskelse på fansen, men deres hektiske timeplaner skal ha vært grunnen til at de valgte å gå hver til sitt.

Nå kan det derimot se ut som om paret har klart å finne rom til hverandre i hverdagen likevel.

Søndag ble duoen nemlig observert på spasertur sammen i New York. Selv om de ikke holdt hender, så stoppet de opp og delte flere lidenskapelige kyss, ifølge Daily Mail og TMZ - som har postet kyssebildene på sine nettsider.

«Det så definitivt ut som om Zayn var pådriveren ettersom han lente seg mot Gigi mens hun virket mer sjenert, men lykkelig over oppmerksomheten,» skriver Daily Mail, og fortsetter:

«Det virket som om de trodde de var alene og at ingen så på mens de delte de hemmelige kyssene».

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN IGJEN? Her er duoen avbildet på vei til en middag sammen i New York våren 2016. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN? Her er duoen avbildet på vei til en middag sammen i New York våren 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tok til Twitter

Det var i midten av mars at Zayn Malik og Gigi Hadid begge bekreftet at forholdet var over mellom dem.

Ifølge The Sun ble avgjørelsen tatt i fellesskap fordi begge visstnok lenge skal ha følt at det har var vanskelig å holde liv i romansen siden de er så travelt opptatt med karriere på hvert sitt hold.

I en Twitter-melding prøvde supermodellen å forklare hvor mye Zayn har betydd for henne.

«Jeg vil være evig takknemlig for kjærligheten og livserfaringene som Z og jeg har delt. Jeg vil fortsette å støtte ham som en venn jeg har enorm respekt for ham,» skrev hun blant annet.

Hun avsluttet innlegget med en setning som hintet om at de kanskje kom til å finne tilbake til hverandre igjen ved en senere anledning.

«For fremtiden - det som er ment for å vare, vil alltid komme.»

Zayn la også ut en bekreftelse på sin Twitter-konto, der han skrev noe liknende, samt at han påpekte hvordan han satte pris på at folk respekterte privatlivet deres litt ekstra gjennom den tøffe perioden.

LES OGSÅ: - Hun er nok ganske flau

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer