Kysset hverandre foran fansen

Stjerneparet viste frem kjærligheten på nyttårsaften.

FORELSKET: Taylor Swift og Harry Styles så veldig forelsket ut da de feiret nyttårsaften sammen på Times Square i New York. Foto: YouTube
FORELSKET: Taylor Swift og Harry Styles så veldig forelsket ut da de feiret nyttårsaften sammen på Times Square i New York. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Popstjernen Taylor Swift (23) fikk en fin start på det nye året. Sangeren feiret med One Direction-kjæresten Harry Styles og kysset seg inn i 2013.

Etter å ha spilt en medley av sine mest kjente låter på «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest», ble Swift værende på New Yorks Times Square for å se at klokken passerte tolv. Ved sin side hadde sangeren ingen ringere enn sin nye kjæreste Harry Styles (18).

Med mange tusen tilskuere, delte Swift og Styles et heftig kyss og viste hele verden hvor glade de er i hverandre. I videoen, som er filmet av en fan, kan man se paret omfavne hverandre mens sangene «Auld Lang Syne» og «New York, New York» blir spilt i bakgrunnen.

«Can't even verbalize how stoked i am for 2013!» twittret Swift tidligere på kvelden.

Paret har datet i en drøy måned, og har tilbragt mye tid sammen. I romjulen skal de to ha vært på en dobbeldate med Justin Bieber og Selana Gomez på Canyons Resort i Utah. Swift har også vært med Harry til hjemmbyen hans, Holmes Chapel, i England. Der fikk popstjernen også møte storesøsteren til Harry.

- Jeg kan se for meg at de kommer til å gifte seg i løpet av en uke! sier en kilde til Us Weekly.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer