Kysset Heather...

Beatles-helten Paul McCartney kysset kona ømt da de møttes i helgen.

SIVILISERT: Selv om pressen har døpt henne Lady Møkka oppfører Paul McCartney seg som en gentleman mot eks-kona. Foto: AP/SCANPIX
SIVILISERT: Selv om pressen har døpt henne Lady Møkka oppfører Paul McCartney seg som en gentleman mot eks-kona. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trøstet eks-kona!


Det var parets første møte siden artisten sa at han ville skilles fra sin kone, Heather Mills (38).


Ifølge avisen Sundey Mirror skal situasjonen ha vært svært så følelseladet. Paul McCartney (64) og Heather Mills traff hverandre på en konsert i datteren Beatrices (3) barnehage.


Det er gått fem uker siden skilsmissen ble kjent, og siden har paret bare snakket i telefonen. I disse ukene er Heather blitt hetset på det grusomste av britisk presse! Hun har fått økenavnet "Lady Mucca" - grovt oversatt til "Lady Møkka"...


SE SKANDALEBILDENE: Heathers pornofortid!


- Det virket som om de virkelig anstrengte seg for å vise seg samme for datteres skyld, sier en som besøkte konserten til Sunday Mirror.


Paul benyttet også muligheten til å si at barnets beste er det viktigste av alt.


- Han vet svært godt at de kommende ukene virkelig kan blir utrivelige når advokatene begynner å arbeide, sier en kilde til avisen.


Etter konserten fulgte McCartney Mills til bilen. Det var der han skal ha kysset henne, før hun kjørte av gårde med treåringen Beatrice.


- Heather ble forbauset over hvor vanlig Paul oppførte seg, sier kilden.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer