AVVISER KNUTE PÅ TRÅDEN: Chris Martin raser mot at han skal ha kysset kona Gwyneth Paltrows venninne Kate Bosworth på fest. Foto: All Over Press
AVVISER KNUTE PÅ TRÅDEN: Chris Martin raser mot at han skal ha kysset kona Gwyneth Paltrows venninne Kate Bosworth på fest. Foto: All Over PressVis mer

- Kysset er ren løgn

Den godt gifte popstjernen avviser beskyldningene om filmstjerne-flørt.

SEHER.NO: Coldplay-vokalisten Chris Martin (32) og "Shakespeare in love"-skuespilleren Gwyneth Paltrow (37) har blitt kjent for å ha et av de mest stabile forholdene i underholdningsbransjen siden de giftet seg i 2003.

I går begynte imidlertid ryktene om en krise i ekteskapet å løpe, etter at det amerikanske ukebladet Star Magazine meldte at Martin hadde blitt observert mens han kysset "Superman"- skuespilleren Kate Bosworth (26) på en fest.

Ryktene om at han skal ha flørtet og kysset med Bosworth - som er en god venninne av Gwyneth Paltrow - har fått Chris Martin til å rase.

- Historien om kysset er ren løgn, sier en talsmann for sangeren til Us Magazine.

En annen kilde nær paret sier til bladet at forholdet mellom Martin og Paltrow er i skjønneste orden.

- Det påståtte kysset med Bosworth skjedde aldri. Hun var kanskje i samme rommet, men han har ikke noen affære, kysset henne ikke, eller holdt henne i hånden.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Gwyneth stemples som "smågal"