Kysset en annen kvinne enn Uma Thurman

Alle trodde Quentin Tarantino datet «Kill Bill»-kollegaen, da han plutselig ble sett i het omfavnelse med en annen filmstjerne i New York.

TREKANTDRAMA?: Daily Mail mener at filmstjerne Uma Thurman (t.v) neppe blir glad over at regissør Quentin Tarantino, som hun er blitt koblet til de siste månedene, fredag kveld var på et hett stevnemøte med skuespiller Vanessa Ferlito. Foto: Stella Pictures/ All Over Press/ Stella Pictures
TREKANTDRAMA?: Daily Mail mener at filmstjerne Uma Thurman (t.v) neppe blir glad over at regissør Quentin Tarantino, som hun er blitt koblet til de siste månedene, fredag kveld var på et hett stevnemøte med skuespiller Vanessa Ferlito. Foto: Stella Pictures/ All Over Press/ Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer ble «Kill Bill»-regissør Quentin Tarantino (51) og skuespiller Uma Thurman (44) koblet til hverandre etter at de var på en hemmelig date i L.A.

Nå kan det imidlertid se ut til at Hollywoods tøffeste par er historie nesten før det angivelige forholdet har begynt, skriver DailyMail.

Fredag ble nemlig stjerneregissøren sett på stevnemøte med den italiensk-amerikanske skuespilleren Vanessa Ferlito (33) i New York - og de to ble fotografert mens de kysset og hadde armene rundt hverandre.

Tarantino har tidligere omtalt Uma Thurman som sin muse, men denne kvelden var det visst den mørke skjønnheten fra hans film «Death Proof» (2007) som inspirerte ham.

De to spiste middag på en romantisk restaurant, der de så ut til å føre en engasjerende og morsom samtale.

Ifølge DailyMail har Tarantino og Ferlito, som er kjent fra den sexy lapdance-scenen med Kurt Russels rollefigur i «Death Proof», vært venner i flere år.

Turtelduene var langt fra diskrete i løpet av fredagskvelden, og «Graceland»-skjønnheten delte dessuten en «selfie» sammen med Tarantino på Instagram-profilen sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer