Kysset en annen kvinne enn Uma Thurman

Alle trodde Quentin Tarantino datet «Kill Bill»-kollegaen, da han plutselig ble sett i het omfavnelse med en annen filmstjerne i New York.

TREKANTDRAMA?: Daily Mail mener at filmstjerne Uma Thurman (t.v) neppe blir glad over at regissør Quentin Tarantino, som hun er blitt koblet til de siste månedene, fredag kveld var på et hett stevnemøte med skuespiller Vanessa Ferlito. Foto: Stella Pictures/ All Over Press/ Stella Pictures
TREKANTDRAMA?: Daily Mail mener at filmstjerne Uma Thurman (t.v) neppe blir glad over at regissør Quentin Tarantino, som hun er blitt koblet til de siste månedene, fredag kveld var på et hett stevnemøte med skuespiller Vanessa Ferlito. Foto: Stella Pictures/ All Over Press/ Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer ble «Kill Bill»-regissør Quentin Tarantino (51) og skuespiller Uma Thurman (44) koblet til hverandre etter at de var på en hemmelig date i L.A.

Nå kan det imidlertid se ut til at Hollywoods tøffeste par er historie nesten før det angivelige forholdet har begynt, skriver DailyMail.

Fredag ble nemlig stjerneregissøren sett på stevnemøte med den italiensk-amerikanske skuespilleren Vanessa Ferlito (33) i New York - og de to ble fotografert mens de kysset og hadde armene rundt hverandre.

Tarantino har tidligere omtalt Uma Thurman som sin muse, men denne kvelden var det visst den mørke skjønnheten fra hans film «Death Proof» (2007) som inspirerte ham.

De to spiste middag på en romantisk restaurant, der de så ut til å føre en engasjerende og morsom samtale.

FILMSKJØNNHETER: Vanessa Ferlito (midten), Sydney Tamiia Poitier og Jordan Ladd (t.h) spilte alle sammen babes i Tarantino-filmen «Death Proof» i 2007.  Foto: REX/All Over Press
FILMSKJØNNHETER: Vanessa Ferlito (midten), Sydney Tamiia Poitier og Jordan Ladd (t.h) spilte alle sammen babes i Tarantino-filmen «Death Proof» i 2007. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Ifølge DailyMail har Tarantino og Ferlito, som er kjent fra den sexy lapdance-scenen med Kurt Russels rollefigur i «Death Proof», vært venner i flere år.

Turtelduene var langt fra diskrete i løpet av fredagskvelden, og «Graceland»-skjønnheten delte dessuten en «selfie» sammen med Tarantino på Instagram-profilen sin.

«Se hva katta dro med seg inn», skrev hun humoristisk til bildet, som hun også gav emneknaggene #NYC og #QuentinTarantino.

Bare nære venner?

FLØRTET: På den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i mai, utvekslet kult-paret mange smil, blikk og kjærlige gester.  Foto: Stella Pictures
FLØRTET: På den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i mai, utvekslet kult-paret mange smil, blikk og kjærlige gester. Foto: Stella Pictures Vis mer

I april ble Uma Thurmans forlovelse med finansmannen Arpad Busson (51) brutt, og på Cannes filmfestival en drøy måned senere holdt hun hender og flørtet åpenlyst med Quentin Tarantino.

Duoen har jobbet sammen en rekke ganger de siste 20 årene, etter at Thurman for alvor ble verdenskjent i den Oscar-vinnende kultfilmen «Pulp Fiction» (1994).

Tarantino, som skrev «Kill Bill»-filmene med Thurman spesielt i tankene, skal ha vært begeistret for den høyreiste blondinen i en årrekke.

– Han har vært forelsket i mange år, og nylig tok de steget fullt ut, røpet en kilde til US Weekly da romansen deres ble kjent i sommer.

I august lettet «Nymphomaniac»-stjernen på sløret om romanseryktene i et intervju med Vs.Magazine, skriver DailyMail:

- Jeg diskuterte ryktene med Mr. Tarantino i går kveld. Han var sint på meg fordi jeg ikke hadde returnert telefonsamtalen hans, fordi, som han sa: «Ifølge avisene er vi praktisk talt gift!». Og han lo hysterisk. Så forholdet vårt er omtrent slik det alltid har vært; folk har det bare litt gøy med det, uttalte Thurman da.

LANGT VENNSKAP: En yngre og slankere utgave av Quentin (t.v) hygget seg på en veldedighetsauksjon i New York sammen med Uma og hennes daværende ektemann, skuespiller Ethan Hawke, i oktober 2000.  Foto: Stella Pictures
LANGT VENNSKAP: En yngre og slankere utgave av Quentin (t.v) hygget seg på en veldedighetsauksjon i New York sammen med Uma og hennes daværende ektemann, skuespiller Ethan Hawke, i oktober 2000. Foto: Stella Pictures Vis mer

Søndag kom hun alene på Clinton Global Citizen Awards i New York, og for tre uker siden strålte hun uten «Django Unchained»-regissøren ved sin side under filmfestivalen i Venezia.

Uma Thurman har datteren Luna (2) fra det syv år lange forholdet med Arpad Busson.

Fra 1998 til 2004 var hun gift med «Good Kill»-aktuelle Ethan Hawke (43). De to har barna Mia (15) og Levon (12) sammen.

Quentin Tarantino har på sin side aldri vært gift og har ingen barn, men han har datet Hollywood-kjendiser som regissør Sofia Coppola (43) og skuespiller Mira Sorvino (47).

LES OGSÅ: Brudd for Honey Boo Boos foreldre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer