HETT: Det er ingen tvil om at stemningen fremdeles er god mellom de to ekskjærestene Jennifer Lopez og Casper Smart. Her er de fotografert utenfor American Idol-settet onsdag denne uken. Foto: Stella Pictures
HETT: Det er ingen tvil om at stemningen fremdeles er god mellom de to ekskjærestene Jennifer Lopez og Casper Smart. Her er de fotografert utenfor American Idol-settet onsdag denne uken. Foto: Stella PicturesVis mer

Kysset ekskjæresten i full offentlighet

Har Jennifer Lopez funnet tilbake til sin 18 år yngre eks?

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom nyheten om at Jennifer Lopez (45) og Casper Smart (27) hadde gjort det slutt etter tre år som kjærester.

Men det tok ikke lang tid før ryktene om at de to eksene hadde funnet tilbake til hverandre begynte å svirre. Foreløpig har hverken Lopez eller Smart bekreftet at de er sammen igjen, men etter disse ferske bildene å dømme er stemningen mellom de to Hollywood-kjendisene alt annet enn dårlig.

Tobarnsmoren er i disse dager aktuell som dommer i «American Idol», og det var under innspillingen av underholdingsprogrammet onsdag denne uken, at de to eksene ble fotografert kyssende utenfor settet.

SJÅFØR: Chris Smart kjørte Jennifer Lopez hjem etter endt arbeidsdag.  Foto: Stella Pictures
SJÅFØR: Chris Smart kjørte Jennifer Lopez hjem etter endt arbeidsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Bra for meg å være alene

Den 18 år yngre danseren hadde ingenting imot å vente på at innspillingen skulle bli ferdig, slik at han kunne kjøre sin hotte eks hjem.

Til tross for av-og-på-ryktene den siste tiden fortalte 45-åringen i et åpenhjertig intervju med UsMagazine at hun fremdeles er singel, og trives med det:

- Jeg tror at det å være alene har vært bra for meg. Det var en stund jeg tenkte: «ehhh, jeg orker ikke å forholde meg til noen, jeg har bare lyst til å være alene». Nå er jeg tilbake igjen i miksen,  men akkurat nå har jeg ingenting å annonsere, sa hun den gang.

MAMMAKOS: Tvillingene Emme Maribel og Maximilian David ble med mamma på filmpremiere i Hollywood mandag kveld. Trioen matchet hverandre i pastell-antrekk. Foto: Stella Pictures
MAMMAKOS: Tvillingene Emme Maribel og Maximilian David ble med mamma på filmpremiere i Hollywood mandag kveld. Trioen matchet hverandre i pastell-antrekk. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men etter bildene å dømme har Jennifer Lopez og Casper Smart altså funnet tilbake til hverandre.

Godt forhold til eksmannen Marc

Det er ikke bare ekskjæresten Casper Smart Jennifer Lopez kommer godt overens med. De siste årene har hun og eksmannen Marc Anthony (46) fått et stadig bedre forhold, og skal ha lagt deres personlige problemer til side for tvillingbarna Emme og Max' skyld.

I februar feiret tvillingene syv-årsdagen med både mamma og pappa til stede, og 45-åringen delte et hyggelig familiebilde av seg selv, eksmannen og bursdagsbarna med fansen:

Party time!!! HAPPY 7th BIRTHDAY TO THE COCONUTS!! #thesetwoknowhowtoparty #twins #LOVE #familia

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

LES OGSÅ: - Ikke tabu å date yngre gutter