Miley Cyrus:

Kysset eksen til Gigi etter nytt brudd

Miley Cyrus kysset Cody Simpson kort tid etter bruddet med Kaitlynn Carter.

GAMLE VENNER: Miley Cyrus og Cody Simpson har vært venner i mange år. Nå ser de ut til å være mer enn bare venner. Her er de to for øvrig avbildet sammen i 2015. Foto: NTB Scanpix
GAMLE VENNER: Miley Cyrus og Cody Simpson har vært venner i mange år. Nå ser de ut til å være mer enn bare venner. Her er de to for øvrig avbildet sammen i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Miley Cyrus (26) ser ut til å ha det travelt på kjærlighetsfronten for tiden. Det er ikke lenger enn to måneder siden sjokknyheten kom om at hun og ektemannen Liam Hemsworth (29) separerte seg etter å ha vært gift i et drøyt halvår.

I ettertid har hun skapt overskrifter rundt sitt forhold til Kaitlynn Carter (31), som hun ble observert kysse på ferie i Italia - omtrent samtidig med bruddet med Liam. Kaitlynn var også nysingel på tidspunktet, etter sitt brudd med Brody Jenner (36).

Kortvarig romanse

Jentene holdt tett sammen i godt over en måned, og forholdet skal til slutt ha vært så sterkt at de besluttet å flytte sammen. Den romantiske relasjonen tok imidlertid slutt nylig, ifølge People.

Selv bekreftet aldri Miley romansen, men etter at det ble kjent at jentene angivelig hadde gått hver til sitt, kommenterte artisten det noe kryptisk i et Instagram-innlegg.

- Farvel er aldri enkelt, men g2g (klar til å gå, journ.anm.), skrev hun til bildet.

View this post on Instagram

Goodbyes are never easy... 🖤 but g2g

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Ny flørt?

Til tross for at det kun er kort tid siden Miley og Kaitlynn endte forholdet, skal ikke dette ha stoppet 26-åringen fra å gå raskt videre, slik hun også gjorde etter bruddet med Liam tidlig i august.

Grunnen til bruddet med Kaitlynn skal angivelig ha vært at Miley ikke ønsker noe seriøst. Dette fortalte en kilde til People. Om «Slide Away»-sangerens nye flørt også bare er en kortvarig greie, er foreløpig ukjent.

STJERNESHOW: Superstjernene sparte ikke på noe da de gikk på scenen under showet i Los Angeles. Video: AFP/Splash Vis mer

Miley ble nemlig nylig observert på det som kunne se ut som en date med den australske artisten Cody Simpson (22). De to har allerede vært gode venner i flere år, og i et GQ-intervju fra 2015 ga 22-åringen nettopp Miley æren for å holde ham jordnær.

- Miley er en av mine beste venner og hun hjelper meg med noen av overgangsgreiene, som å forsøke å rømme fra barndommen. Hun er veldig åpensinnet og jeg jobber med å bli mer som henne, sa han i intervjuet.

Nå ser det imidlertid ut som at de er mer enn bare venner, da TMZ nylig publiserte en video som viser at Miley lener seg mot Cody og kysser ham.

Også E! News kan melde at kilder hevder å ha sett dem gi hverandre et kort kyss i en matbutikk i Los Angeles, før de skal ha dratt videre til restauranten hvor videoen ble fanget.

Vis mer

Cody Simpson har for øvrig tidligere vært kjæreste med supermodell Gigi Hadid (24).

I skrivende stund har verken Miley eller Cody kommentert spekulasjonene om at det kan være en flørt på gang mellom dem.

Eks-svigerfamilien raser

Det har etter alt å dømme vært mange inntrykk for Liam de siste to månedene. Etter at bildene av Miley og Kaitlynn ble spredt som ild i tørt gress kort tid etter at han angivelig mottok separasjonsnyheten gjennom media, var han raskt ute med å levere skillsmissepapirene.

I tillegg til at Miley gikk raskt videre, slapp hun også ut låten «Slide Away» der hun angivelig antyder at Liam har et rusavhengighetsproblem. Dette skal ha vært dråpen for den australske filmstjernens familie, som visstnok er illsint på ekskona hans.

Spesielt Liams bror og svigerinne, Chris Hemsworth (36) og Elsa Pataky (43), skal ha sett seg lei på Mileys oppførsel.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Ifølge Radar Online har stjerneparet gitt streng beskjed til Miley om å slutte med å leke med følelsene til Liam.

- Det er de som må plukke opp bitene, og de vil gladelig gjøre alt for å beskytte Liam, inkludert å stenge Miley ute av livet hans, forteller en anonym kilde til nettstedet.

Det kan nå se ut til at Hollywood-stjernens eldre bror og hans kone vil være sikre på at livet til Liam fortsetter uten Miley.

- De har formidlet dette budskapet til henne i en krass tekstmelding. Miley var faktisk sjokkert over at Chris og Elsa tok avstand fra henne, og at de fortalte henne at hun skulle holde seg unna broren deres og la ham få heles i fred, sier kilden til Radar Online.

LES OGSÅ: - Han presset henne til å gifte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer