Miley Cyrus:

Kysset eksen til Gigi etter nytt brudd

Miley Cyrus kysset Cody Simpson kort tid etter bruddet med Kaitlynn Carter.

GAMLE VENNER: Miley Cyrus og Cody Simpson har vært venner i mange år. Nå ser de ut til å være mer enn bare venner. Her er de to for øvrig avbildet sammen i 2015. Foto: NTB Scanpix
GAMLE VENNER: Miley Cyrus og Cody Simpson har vært venner i mange år. Nå ser de ut til å være mer enn bare venner. Her er de to for øvrig avbildet sammen i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Miley Cyrus (26) ser ut til å ha det travelt på kjærlighetsfronten for tiden. Det er ikke lenger enn to måneder siden sjokknyheten kom om at hun og ektemannen Liam Hemsworth (29) separerte seg etter å ha vært gift i et drøyt halvår.

I ettertid har hun skapt overskrifter rundt sitt forhold til Kaitlynn Carter (31), som hun ble observert kysse på ferie i Italia - omtrent samtidig med bruddet med Liam. Kaitlynn var også nysingel på tidspunktet, etter sitt brudd med Brody Jenner (36).

Kortvarig romanse

Jentene holdt tett sammen i godt over en måned, og forholdet skal til slutt ha vært så sterkt at de besluttet å flytte sammen. Den romantiske relasjonen tok imidlertid slutt nylig, ifølge People.

Selv bekreftet aldri Miley romansen, men etter at det ble kjent at jentene angivelig hadde gått hver til sitt, kommenterte artisten det noe kryptisk i et Instagram-innlegg.

- Farvel er aldri enkelt, men g2g (klar til å gå, journ.anm.), skrev hun til bildet.

Ny flørt?

Til tross for at det kun er kort tid siden Miley og Kaitlynn endte forholdet, skal ikke dette ha stoppet 26-åringen fra å gå raskt videre, slik hun også gjorde etter bruddet med Liam tidlig i august.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer