INTIMT: Hvem hadde vel trodd at dette skulle skje? Foto: FEM/Roy Darvik
INTIMT: Hvem hadde vel trodd at dette skulle skje? Foto: FEM/Roy DarvikVis mer

Kysset du aldri trodde du ville se

- Hadde aldri trodd jeg skulle gjøre dette...

SEHER.NO: Sandra Lyng Haugen (22) gjestet denne uken FEM-programmet "Studio 5", og det ble virkelig hett i sofaen, der Mina Hadjian (34), Ingeborg Heldal (36), Jan Thomas (42) og Eli Hagen (62) satt.

Praten gikk lett og ledig, og før Eli Hagen visste ordet av det, spurte Sandra om hun ville kysse henne på munnen. Eli lot seg ikke be to ganger, og etter innspilling var det to kvinner som ikke helt forsto hva de akkurat hadde gjort, som forlot studioet i Nydalen i Oslo.

- Hvordan var det å kysse Eli Hagen, Sandra?

- Det er et spørsmål jeg trodde jeg aldri ville bli stilt. Men jo, det var koselig det, å komme her og få kyss av Eli. Jeg hadde ikke akkurat trodd jeg skulle gjøre det på forhånd, sier hun lattermildt til Seher.no.

Sandra er for tiden singel etter et lengre forhold med musikeren Andres Rafael Diaz. Forholdet tok slutt i fjor sommer. Til Seher.no hevder den populære artisten at hun slettes ikke er på utkikk etter en ny kjæreste. Men man vet jo aldri hva som skjer, og skulle den rette komme hennes vei, er ikke kriteriene så altfor mange.

- Så lenge han er en bra mann, har det ikke så mye å si. Men han bør nok ikke være under 20 år gammel. Akkurat nå tenker jeg ikke så mye på å finne meg en kjæreste, samtidig utelukker jeg det jo ikke helt. Møter jeg en jeg blir forelsket i, så får vi se…

Sandra Lyng Haugen slipper sin nye singel "Trenger ikke en mann" i mars.

Programmet med Lyng Haugen som gjest, ser du i sin helhet onsdag 20. januar kl. 21.00 på FEM.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri hatt tilfeldig sex