Kysset brorens forlovede i lykkerus

Da «Radioresepsjonen» stakk av med prisen «Årets Radionavn» tok Steinar Sagen brorens kjæreste og kysset henne. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Fredag gikk Radioprisen av stabelen. En av årets gjeveste priser var «Årets Radionavn». I fjor mottok Live Nelvik (29) og Ronny Brede Aase (23) fra «P3 morgen» prisen. Duoen var i år prisutdelere og det ble stor jubel da prisen holdt seg i Nelvik/Sagen-familien

«Radioresepsjonen» fikk hele 65 prosent av stemmene, og dermed sikret Lives forlovede Tore Sagen (31) seg den gjeve prisen sammen med broren Steinar Sagen (37) og Bjarte Tjøstheim (45). 

I ren lykkerus tok Steinar Sagen seg den friheten til å kysse både Ronny og Live. Til tross for litt kyssing av andre menn, endte Live opp med samboeren Tore, som hun var veldig stolt over. 

- Hvordan var det å dele ut pris til din kjære?

- Det var det kuleste, synes jeg. Hadde det vært noen andre som hadde vunnet så hadde det vært et diggert antiklimaks. Så lite objektiv er jeg. Det lå litt i kortene da jeg ble bedt om å dele ut prisen, sier hun til Seoghør.no.

Tore på sin side takker alle som stemte og alle lytterne.

- Det var utrolig gøy. Jeg blir stolt av å jobbe i et program hvor vi har ordentlig lyttere. Det er bare de det koker ned til. Det setter jeg stor pris på.

«Radioresepsjonen» mottok også prisen for «Årets programleder-team». 

- Jo flere priser vi får, jo bedre er det. Den prisen vant vi også i fjor. Dette tyder på at noen i juryen setter pris på oss, sier Tore.  

Se video øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Live Nelvik følte seg som et sexsymbol etter fødselen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer