Angelina Jolie:

Kysset broren på Oscar-fest

Skuespilleren står for en av 2000-tallets største Oscar-snakkiser.

TETT BÅND: Angelina Jolie og broren James Haven Voight står for en av tidenes største Oscar-snakkiser, etter at de delte et kyss. Foto: Bei / REX / NTB
TETT BÅND: Angelina Jolie og broren James Haven Voight står for en av tidenes største Oscar-snakkiser, etter at de delte et kyss. Foto: Bei / REX / NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag norsk tid er det nok en gang en gang duket for Oscar-utdelingen, etter at coronapandemien la en stor demper for årets største filmfest i fjor.

Det er vanskelig å spekulere på forhånd om det vil skje noen skandaler, men det kan godt tenkes at årets utdeling ikke vil gå knirkefritt for seg - slik det heller ikke har gjort flere ganger tidligere.

Skrur vi klokken 22 år tilbake i tid, til 2000, var det imidlertid ikke utdelingen i seg selv som fikk oppmerksomhet, men noe som skjedde bak kulissene på en av de eksklusive etterfestene.

Kysset broren

Som en 24 år gammel ung skuespillerinne, hadde Angelina Jolie (46) nettopp inntatt Hollywood. Under Oscar-utdelingen i 2000 vinner hun statuetten for beste kvinnelige birolle for filmen «Girl, Interrupted».

- Jeg er i sjokk, og jeg så forelsket i broren min akkurat nå. Han holdt meg nettopp og sa at han elsket meg, og jeg vet han er så glad på mine vegne. Og, ehm, takk for det, sa hun fra scenen, etterfulgt av en nervøs latter, ifølge Us Weekly.

Broren hun refererte til i talen, James Haven Voight (48), er to år eldre enn Jolie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer