Kysset Brad farvel - og feiret bursdag med barna

Men familien har ikke alltid vært Angelina Jolies hovedfokus. Se video!

Se video om Angelinas karriere og familie øverst i saken!  


SEOGHØR.NO:  Filmstjernen Angelina Jolie (38) feiret tirsdag, 4. juni, bursdagen sin sammen med forloveden Brad Pitt (49) og barna Maddox (8), Zahara (5), Pax (5), Shiloh (6) , Knox (4) og Vivienne (4) i Paris.

Familien var samlet i den franske hovedstaden i forbindelse med premieren til Brads nye film World War Z.

Se de fantastiske bildene av det forelskedet paret fra premieren i Berlin her

Når familien gikk ut av restauranten, der de hadde feiret bursdagen, ga paret hverandre et kyss, før de dro videre i hver sin bil. Angelina hadde bilen full av unger. Familien har blitt det viktigste holdepunktet i Angelinas liv etter sykdommen.

Men hovedfokuset til den populære skuespilleren har ikke alltid vært familie og barn. Mer om det kan du se i videoen øverst i saken om Angelinas liv. 

Etter at Angelina ble sammen med Pitt har hun endret image. Skuespilleren har tatt opp igjen kontakten med faren, John Voigt, og har gjort utallige humanitære oppdrag for FN.

Samtidig har Jolie både adoptert og skaffet seg egne biologiske barn. Jolie har tre adopterte barn. Da Maddox Chivan (12), Zahara Marley (8), Pax Thien (9), Deres tre biologiske barn er Shiloh Nouvel (6), Knox Leon (4) og Vivienne Marcheline (4).

Det ryktes at Brad og Angelina skal gifte seg denne sommeren, men den siste tiden er det er det Angelinas kamp mot kreften som har florert i avisene.

Den tunge tiden har ført Angelina og Brad Pitt nærmere hverandre. Pitt har nylig uttalt at Angelina er hans livs kjærlighet og at han aldri har vært lykkeligere. Han har også fortalt om hvor stolt han er over forloveden. Tiden vil vise hvor veien går videre, med både bryllup, flere barn, nye filmroller og mange lykkelige år. 

Se video om Angelinas opp og nedturer øverst i saken! 

LES OGSÅ:   Se, så forelsket de er!