- Kysset Aylar 30 ganger

Seher ble med på innspilling av ny, sexy Basehunter-video.

VETERAN: Aylar har vært med i de tre siste Basshunter-videoene og har blitt god venn med Basshunter selv. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
VETERAN: Aylar har vært med i de tre siste Basshunter-videoene og har blitt god venn med Basshunter selv. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Etter å ha blitt populær i utlandet med låtene "Now You're Gone" og "All I Ever Wanted" satser svensken Jonas "Basshunter" Altberg (23) på ny suksess  med norsk hjelp.

I likhet med den første videoen - som er en engelsk versjon av hitsingelen "Boten Anna" - har han filmet videoen til den nye singelen "Angel In The Night" i Norge, og nok en gang spiller den tidligere glamourmodellen Aylar Lie (24) en stor rolle.

- Aylar er en herlig jente, og vi har blitt gode venner. Disse tre videoene utgjør en historie, og i den vi har filmet nå ender hun opp som kjæresten min, smiler Basshunter til Seher.no.

I videoen til "Angels In The Light" bruker Basshunter både spreke gatebiler og musikken for å imponere Aylar - som til slutt fører til at han blir belønnet med et kyss.

Og det har den populære svensken ingenting i mot.

- Det ble mange kyss. Jeg ødela opptakene med vilje, så vi måtte ta det om igjen 30 ganger, spøker Basshunter som til daglig reiser i skytteltrafikk mellom hjemmet i Malmø og spillejobber i Europa.

Svensken var derfor glad for at det norske produksjonsteamet hadde valgt Oslo som innspillingssted.

- Det er nesten som hjemme. Jeg er glad i Norge og sa til min mor at det er herlig å puste inn litt skandinavisk luft igjen.

Med i den nye videoen er også glamourmodellen Marielle Mathiassen som fikk mye oppmerksomhet av den britiske avisa The Sun etter sin deltagelse i den første Basshunter- videoen.

- Jeg spiller igjen venninna til Aylar og det var moro å være med, selv om det jo blir mye venting på slike innspillinger, sier hun til Seher.no.

20-åringen - som til høsten er med i "Robinsonekspedisjonen" på TV 3 - frykter ikke at The Sun igjen skal trykke nye toppløsbilder av henne dersom videoen på nytt slår an i Storbritannia.

- Nei nå har de ikke flere toppløsbilder, det vet jeg, sier hun til Seher.no.

Se den første Basshunter-videoen med Basshunter, Aylar og Marielle Mathiassen her: