Kysset året inn med ny hårfarge

MTV-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi deler det meste på twitter...

FORELSKET: Nicole Snooki Polizzi kysset det nye året inn med sin kjæreste Jionni LaValle, og la senere ut et bilde av det romantiske øyeblikket på twitter.  Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Nicole Snooki Polizzi kysset det nye året inn med sin kjæreste Jionni LaValle, og la senere ut et bilde av det romantiske øyeblikket på twitter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reality-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi (24) startet det nye året med å kysse sin kjæreste Jionni LaValle, og la senere ut bilde av det hele på twitter.

Torsdag er «Snooki» å se i den femte sesongen av den populære MTV-serien «Jersey Shore» på amerikanske TV-skjermer, og 24-åringen har i den anledning valgt å fikse litt på utseendet.

«Snookis» lange, sorte lokker har nå nemlig blitt frisket opp med flere røde striper.

«Tyvtitt! Jeg gikk for megarødt. Min @BradleyStyleNYC er genial», skrev realitystjernen på sin twitterprofil denne uken.

«Snooki» har også gått betraktelig ned i vekt, noe hun viste fram for verden på twitter like før jul.

MTV-stjernen ser dermed ut til å gå et godt nytt år i møte med ny kropp, ny hårfarge, ny TV-serie og et lykkelig forhold.

«Snooki» og kjæresten Jionni var i fjor gjennom en tøff periode, men i august ble de sammen igjen etter en to måneder lang pause.

Etter kyssebildet fra nyttårsaften å dømme, er de to nå svært lykkelige sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram sin nye kropp på twitter 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer