Kysset åpenlyst på kjendisfest

Ashton Kutcher og Mila Kunis viste fram kjærligheten.

KYSSET: Paret viste tydelig at det var følelser i sving. Foto: All Over Press
KYSSET: Paret viste tydelig at det var følelser i sving. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I flere måneder har kjendisparet Mila Kunis (28) og Ashton Kutcher (34) nektet for at de er sammen. I april hevdet Mila at de to bare er venner, og i juni hadde de angivelig ikke definert hva slags type forhold de hadde.

Men Ashton og Mila har flere ganger vært på hemmelige stevnemøter, og nå legger de ikke lenger skjul på hva de føler for hverandre.

På en fest i Los Angeles ble de to observert i helgen mens de kysset og holdt rundt hverandre. Mila satt på fanget til Ashton, og de to var veldig intime.

- Mila hvilte albuen på ryggen hans, og klarte ikke la være å leke med håret hans. Han hvisket til henne og kysset henne på kinnet, sier et et vitne ifølge US Magazine.

Festen ble arrangert for å feire at innspillingen av Ashtons nyeste film var fullført. Filmen handler om Apple-gründer Steve Jobs, og Ashton spiller hovedrollen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ashton Kutcher festet med en rekke flotte kvinner 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer