KYSSET ÅPENLYST: Aksel hennie og Tone Damli Aaberge satt sammen på flyet til Haugseund og kysset åpenlyst på flyplassen. Her er de på vei med bussen fra flyplassen. Foto: Seher.no
KYSSET ÅPENLYST: Aksel hennie og Tone Damli Aaberge satt sammen på flyet til Haugseund og kysset åpenlyst på flyplassen. Her er de på vei med bussen fra flyplassen. Foto: Seher.noVis mer

Kysset åpenlyst på flyplassen

- Dere får vente til i kveld, sier Tone til Seher.no...

HAUGESUND/OSLO (Seher.no): For første gang viser Tone Damli Aaberge (21) og Aksel Hennie (33) sin kjærlighet offentlig i en sammenheng hvor det er rimelig å forvente at pressen også finnes.

Det er kun tre uker siden Tone påpeket at hun slett ikke har bekreftet at hun er kjæreste med skuespiller-stjernen, men paret blir stadig vekk observert sammen.

Fredag ble Kremtoppen-favoritt Tone og Aksel observert sammen av Seher.no på flyet til Haugesund, og Tones manager, David Eriksen, bekrefter at sangfuglen er med for å støtte Hennie i forbindelse med Amanda-prisen.

- Det er jo Amandaprisen der og Aksel er nominert. Hun er i hvert fall med ja, så forsåvidt ja. sier Eriksen til Seher.no.

Manageren vil derimot ikke bekrefte at de to nå offisielt er et par, men sier det vil vise seg...

- Det får vi se da, hvis de dukker opp sammen så kanskje det, hvis ikke får vel usikkerheten fortsette da.

Men da flyet ankom Haugesund kysset Aksel og Tone åpenlyst på flyplassen, og gjorde ingen ting for å skjule det. De to virket i strålende humør da de ankom Haugesund.

Heller ikke på bussen inn til byen gjorde de to noen forsøk på å skjule sin forelskelse.

Idet Aksel Hennie tar seg inn i Festiviteten teater- og konserthus i Haugesund for å hente akkreditering, får Seher.no lurt inn et spørsmål til Tone - om de kommer til å bekrefte forholdet offisielt fredag kveld.

- Det får dere vente til i kveld med å se, sier en ordknapp og hemmelighetsfull, men smilende, Tone Damli Aaberge til Seher.no.

Romanseryktene mellom de to startet etter at det ble slutt mellom Tone og Simen Wardenær, og hun i april ble observert med "Max Manus"-skuespilleren på et fly til London.

I juli kunne flere Seher.no-lesere fortelle at de hadde observert superparet hånd i hånd på ferieparadiset Tjøme i Vestfold.

Så langt har hverken Tone eller Aksel villet kommentere ryktene om forholdet deres.

Fredag kveld deles Amanda-prisen ut for 25. år på rad, og Max Manus står som den store vinneren med hele ti nominasjoner, hvor Aksel Hennie blant annet er nominert i prisen "Beste Mannlige Skuespiller".
Seher.no er til stede i Haugesund!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg kommer over mange fristelser