Katy Perry:

Kysset 19-årig «Idol»-deltaker på munnen - mot hans vilje

Deltakeren var 19 år gammel og ukysset før Katy Perry ga ham et ufrivillig smellkyss.

IDOL: En 19 år gammel Idol-deltager var ukysset da 33 år gamle Katy Perry kysset han. Det har skapt sterke reaksjoner. Video: American Idol Vis mer Vis mer

(Se og Hør): Det var da 19 år gamle Benjamin Glaze stilte opp i den amerikanske versjonen av «Idol» at han fikk seg sin livs overraskelse.

Han fortalte dommerne av musikkonkurransen at han var ukysset, før han skulle opptre med en låt.

Dermed fikk Katy Perry (33) det for seg at hun skulle bli hans første kyss. Men det er ikke selve kysset som har skapt mest furore i etterkant.

Derimot at popstjernen ikke spurte om tillatelse før hun plantet et smellkyss rett på munnen til den unge gutten.

DOMMERE: De amerikanske «Idol»-dommerne Lionel Ritchie, Katy Perry og Luke Bryan sammen med programleder Ryan Seacrest. Foto: NTB Scanpix
DOMMERE: De amerikanske «Idol»-dommerne Lionel Ritchie, Katy Perry og Luke Bryan sammen med programleder Ryan Seacrest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Benjamin kom frem til dommer-podiet for å gi Katy et kyss på kinnet, men skvatt tilbake og ble tydelig helt satt ut av stuntet til den 33 år gamle «Idol»-dommeren, som snudde seg i siste liten og plantet et kyss rett på munnen hans.

«Idol»-deltakeren fortalte New York Times i etterkant at kysset gjorde ham ukomfortabel.

FLØY BAKLENGS: Her faller Benjamin bakover i sjokk etter kysset fra Katy Perry. Foto: American Idol / ABC
FLØY BAKLENGS: Her faller Benjamin bakover i sjokk etter kysset fra Katy Perry. Foto: American Idol / ABC Vis mer

- Jeg ville spare det til mitt første forhold. Jeg ville at det skulle være spesielt.

Tenåringen fra Oklahoma sa også at han ville ha sagt nei dersom Katy hadde spurt ham først.

- Jeg vet at mange gutter ville ha sagt ja, men for meg som er oppdratt i en konservativ familie ble det en veldig ukomfortabel opplevelse.

Etter uttalelsene opplevde han en storm av oppmerksomhet fra reportere - og på sine egne sosiale medie plattformer. Han bestemte seg derfor for å svare.

Benjamin skrev en lang forklaring på Instagram, der han blant annet sier:

«Jeg klager ikke over kysset fra Katy Perry i det hele tatt. Måten noen artikler er vinklet på er tatt ut av kontekst og ikke slik jeg har fortalt historien min. Jeg er beæret over ha vært en del av «American Idol». Formålet til showet er å finne nye stjerner og artister. Jeg burde ha sunget bedre, og ikke blitt satt ut av det som skjedde.»

Orlando på andreplass

Katy har ikke uttalt seg om kysse-saken foreløpig, men hun har uttalt seg om hvem som ikke holder standarden hennes fra sine tidligere elskere for øvrig.

Hun avslørte nemlig i en livestream på YouTube i helgen hvilke av ekskjærestene som er best i senga, ifølge Daily Mail.

Rødmende fortalte hun at DJ-en Diplo (40), som hun datet kort i 2014, får en tredjeplass.

På andreplass ligger skuespilleren Orlando Bloom (41), som hun gjorde det slutt med i mars 2016, men som hun nå etter ryktene har funnet tilbake til igjen.

Det er kanskje litt kleint nå siden hun kronet sangeren John Mayer (40) til sin favorittelsker.

De to datet av og på over en periode på tre år.

Katy la fort til at alle tre er fantastiske i senga, og at hun gjerne ville hoppet til køys med dem igjen hvis hun fikk sjansen.

Fylt med konflikter

«Fireworks»-sangeren har gjennom en årrekke vært i konflikt med Taylor Swift nettopp på grunn av forholdet til John Mayor.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

Etter at tre dansere sa opp under Swifts «Red»-turnè for å danse på Perrys «Prismatic»-turnè, ble imidlertid krangelen enda verre. Swift skrev singelen «Bad Blood» som omhandler det trøblete forholdet, samtidig som flere kjendiser tok Perrys side av saken.

Siden har blant annet Nicki Minaj, Calvin Harris og Kim Kardashian uttrykt sin misnøye om Swifts oppførsel, noe som har resultert i at «Bad Blood»-sangeren har trukket seg helt ut fra rampelyset den siste tiden.

Åpen om selvmordstanker

Katy har også vært åpen om sine egne utfordringer. Hun har blant annet fortalt at hun tidligere har slitt med selvmordstanker og at den selvskrevne sangen «By The Grace Of God» hjalp henne gjennom det i 2013.

Rett før Manchester-konserten til Ariana Grandes minnekonsert for skyte-ofrene i fjor, klippet hun seg også kort, noe hun forklarte med at hun vil føle seg mer som Katherine Hudson - hennes egentlige navn - og ikke Katy Perry.

- Jeg er mye mer nerdete enn folk tror, fortalte hun i livestreamen.

- Fantasien om Katy Perry tok over personligheten min.

LES OGSÅ: Får trøst av «Friends»-venninnen