Britney Spears stormforelsket

Kysser julen inn

Britney Spears i het video med sin unge flamme.

FORELSKET: Britney Spears viser sin kjærlighet for sin 13 år yngre kjæreste Sam Asghari. Foto: Instagram
FORELSKET: Britney Spears viser sin kjærlighet for sin 13 år yngre kjæreste Sam Asghari. Foto: Instagram Vis mer

Britney Spears (36) liker å dele sine private øyeblikk med fansen. Og i følge People nøler ikke popstjernen, som har rundt 18 millioner følgere på Instagram, med å vise frem sine følelser for modell-kjæresten Sam Asghari (23). I videoen, hun selv publiserte på Instagram, gir hun ham et kjærlig kyss på kinnet.

ROMANTISK DIPP: Britney og kjæresten viser også frem noen dansetrinn hjemme i stua i videoen hun publiserte. Foto: Instagram
ROMANTISK DIPP: Britney og kjæresten viser også frem noen dansetrinn hjemme i stua i videoen hun publiserte. Foto: Instagram Vis mer

- Sterke følelser

Med toner av "It's beginning to look a lot like Christmas," viser popstjernen frem sitt jule-dekorerte hjem i videoen, som også viser en snutt der hun tar en svingom med kjæresten på stuegulvet. De to har datet i ett års tid, og har siden den gang feiret flere merkedager sammen, deriblant nyttårsaften og Valentines-dagen.

🎄🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

- Sporty mann

Britney og Sam møttes under en musikkvideo-innspilling i fjor høst, men det skulle ta noen måneder før de to ble et par. Han er fitness-instruktør og modell, men har en drøm om å bli skuespiller.

- Bursdagsvideo

Britney, som fylte 36 år den 2. desember, delte også en video fra noe som ser ut som en intim overraskelse fra kjæresten. Hun beskrev øyeblikket som: «Kunne ikke ha bedt om en bedre måte å starte bursdagsfeiringen min på». I videoen ser vi et hav av tente lys, mens en mannlig stemme i bakgrunnen sier: «Happy birthday, baby», før hun svarer: «Thank you.»

Couldn’t ask for a better way to kick off my birthday ❤️🎂

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

- Første offisielle date

I følge The Sun ble Sam først introdusert som Britneys nye mann gjennom et bilde hun la ut på Instagram i mars, da de to var ute og gikk i naturen sammen.

🎄🎁👠🎄

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

- «My baby»

Britney la den gang også ut et bilde av en bursdagskake med bildeteksten «My baby's birthday,» som tyder på at hun var klar for å introdusere den nye kjæresten til resten av verden. Det virker ikke som den store aldersforskjellen har vært noen hindring for de to så langt.

Les også: Nå har de søkt om skilsmisse