Shia LaBeouf:

Kysser ekskona to år etter skilsmissen

Stjerneparet skal ha tatt på seg gifteringene igjen.

SAMMEN IGJEN?: I 2018 søkte Shia LaBeouf og Mia Goth om skilsmisse. Nylig ble de sett sammen igjen, og virket da som mer enn vennskapelige ekskjærester. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN?: I 2018 søkte Shia LaBeouf og Mia Goth om skilsmisse. Nylig ble de sett sammen igjen, og virket da som mer enn vennskapelige ekskjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten 2016 giftet Shia LaBeouf (33) seg med skuespillerkollega Mia Goth (26) i Las Vegas. Duoen hadde da vært kjærester i fire år - etter å ha forelsket seg på settet til Lars von Triers (63) film «Nymphomaniac».

Men ekteskapet ble av det kortvarige slaget, og bare to år etter at de ga hverandre sine ja, var bruddet et faktum.

- Shia og Mia har søkt om skilsmisse. Separasjonen er vennskapelig, og alle detaljene rundt skilsmissen vil holdes private, kunngjorde «Transformers»-stjernens talsperson til People i september 2018.

Samtidig ble det kjent at LaBeouf allerede hadde forelsket seg i en ny kvinne, nærmere bestemt artisten Tahliah Debrett Barnett (32), bedre kjent under artistnavnet FKA Twigs.

Paret møttes under innspillingen av dramaet «Honey Boy», men etter rundt ni måneder som kjærester, tok også dette forholdet slutt.

- Det har vært trøblete mellom dem i en måned nå, hevdet en kilde overfor US Weekly i juni i fjor.

Nå kan det derimot se ut til at Shia har funnet tilbake til ekskona, Mia Goth.

Hollywood-stjernen ble arrestert i Georgia i USA i starten av juli. LaBeouf var rasende og aggressiv da han ble pågrepet av politiet. Vis mer

Kysset åpenlyst

Nylig ble de to nemlig observert mens de satt og snakket sammen på en benk i Los Angeles. Ifølge Daily Mail hadde begge to også på seg gifteringene.

Duoen var iført treningsklær og stemningen virket avslappet.

«Da de satte seg ned og koste, hadde Goth hånden sin plassert på innsiden av LaBeoufs lår, og de fortsatte å holde kjærlig i hverandre etter at de hadde kysset», skriver nettstedet.

PÅ RØD LØPER: Mia og Shia poserer sammen under et arrangement i London i 2014. Foto: NTB canpix
PÅ RØD LØPER: Mia og Shia poserer sammen under et arrangement i London i 2014. Foto: NTB canpix Vis mer

Dette blir også fanget opp på bildene av paret, som også Daily Mail har publisert.

Etter å ha utvekslet flere kyss, danset den tidligere barnestjernen rundt på en parkeringsplass mens Mia lo mot ham. Duoen ble også sett joggende sammen og på sykler i løpet av den aktive daten.

Videre skriver nettstedet at Shia også ble sett med giftering under Oscar-utdelingen i februar.

- Jeg er en klovn

Trøblete Shia LaBeouf ble verdenskjent i Disney Channel-serien «Even Stevens» på starten av 2000-tallet, og vant blant annet en Daytime Emmy for sin rolle.

Siden den gang har han vært å se i en rekke filmer, blant andre «Nymphomaniac», «Transformers» og «American Honey». Samtidig som han har spilt i filmer, har han klart å gjøre seg selv ansvarlig for en rekke skandaler.

Han har blant annet drevet med utskjelt performance-kunst, blitt kritisert for «teite» roller, vært i stygge slåsskamper, slitt med rusproblemer og blitt arrestert en rekke ganger.

- Jeg er en klovn. Mine offentlige utbrudd har feilet totalt. De er ikke strategiske. De er en slitende morrapuler som viser rumpa si til verden, har han tidligere uttalt til Esquire.

Vis mer

LES OGSÅ: Pia Tjelta: - Jeg har blitt fridd til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer