- Kyss henne, David!

Ekteparet Beckham ble overrumplet på basketkamp.

KLINTE TIL: David Beckham og Victoria Beckham fulgte oppfordringen fra salen og klinte til under pausen i basketkampen mellom L.A. Lakers og Denver Nuggets. Foto: YouTube
KLINTE TIL: David Beckham og Victoria Beckham fulgte oppfordringen fra salen og klinte til under pausen i basketkampen mellom L.A. Lakers og Denver Nuggets. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se kysset i videoen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Kjendisparet David (37) og Victoria Beckham (38) har hatt en travel tid etter at de ble foreldre for fjerde gang i juni.

Men tirsdag fikk paret litt etterlengtet tid for seg selv, da de dro på basketkamp i Los Angeles uten sine tre sønner og datteren Harper Seven.

Men paret var neppe forberedt på det som skjedde, da de ved en tilfeldighet ble en del av pauseunderholdningen i kampen mellom L.A. Lakers og Denver Nuggets.

En fast del av underholdningen består å vise tilfeldige par blant publikum på storskjerm, og oppfordre dem til å kysse med det som kalles «kissing cam».

David og Victoria er hyppige gjester på Lakers' hjemmekamper og kjenner godt til tradisjonen, men ble tydelig overrasket da de plutselig så seg selv på skjermen.

En smilende David tok imidlertid raskt kommandoen og ga sin kjære et kyss på leppene - til jubel fra salen.

Stuntet fikk både Victoria og Davids søster Joanne - som satt ved siden av dem til å smile bredt.

Og David klaget nok heller ikke på den amorøse overraskelsen dagen før han fylte 37 år.

Se kysset i videoen nederst i artikkelen!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kaster klærne for H&M

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer