TAR UTFORDRINGEN: Idol-programleder Kyrre Holm Johannesen stiller gjerne opp til en makeover med Jan Thomas.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
TAR UTFORDRINGEN: Idol-programleder Kyrre Holm Johannesen stiller gjerne opp til en makeover med Jan Thomas. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Kyrre trenger makeover

Jan Thomas skulle gjerne gått løs på Idols programleder.

VIDEO: Jan Thomas utfordrer Kyrre Holm Johannesen

SEHER.NO (Bergen/Oslo): I programmet "Hollywood i Parkveien", kan TV 2-seerne følge Jan Thomas på oppdrag i inn- og utland gjennom høsten.

Jan Thomas har jobbet 20 år i Hollywood med superstjerner som Julia Roberts, Madonna, Gloria Estafan og Sharon Stone.

Men når Seher.no spør ham hvilken norsk kjendis han ville gitt en real makeover, er det en Idol-programleder han vil gå løs på.

- Han programlederen fra Idol.

- Kyrre?

- Kyrre trenger en drømmedag med Jan Thomas. Det er jeg overbevist om, sier stylisten til Seher.no.

- Jeg synes jo ikke jeg ligner så mye på Jan Thomas egentlig, så jeg skjønner at han ser et forbedringspotensiale hos meg,  sier Idols nye programleder Kyrre Holm Johannesen (33).

- Det blir spennende i så fall, hvis han inviterer så stiller jeg opp jeg, sier Lisa Tønnes sporty mann.

Blant kjendisene man møter i de ti programmene med Jan Thomas, er Mona Grudt, Vendela Kirsebom, Anette Stai og Naomi Cambell.

- Det jeg kan røpe er at jeg skal bringe glamour til folket. Jeg skal ta mennesker inn i min hverdag. I fjor hadde jeg mer enn 250 reisedager og de er fyllt med glamour, men også med alt annet enn glamour. Det er en tøff hverdag, det er intriger, det er folk som skriker til hverandre, det er divaer, det er absolutt alt mulig. Og nå skal det norske folk få være med å se hvordan livet mitt egentlig er, sier Jan Thomas til Seher.no.

VIDEO: Jan Thomas utfordrer Kyrre Holm Johannesen

SE OGSÅ: Møt dansekjendisene
LES OGSÅ: Megaoversikt for TV-høsten