Kylie Jenner:

Kylies livvakt svarer på påstander om at han er faren til Stormi

- Det er ingen historie her.

SVARER PÅ RYKTENE: Tim Chung, som er Kylie Jenners livvakt, har de siste ukene vært utsatt for rykter om at han er faren til realitystjernens tre måneder gamle datter, Stormi. Foto: Instagram / NTB scanpix
SVARER PÅ RYKTENE: Tim Chung, som er Kylie Jenners livvakt, har de siste ukene vært utsatt for rykter om at han er faren til realitystjernens tre måneder gamle datter, Stormi. Foto: Instagram / NTB scanpix Vis mer

Forrige uke begynte Kylie Jenners (20) fans å spekulere i om livvakten hennes, Tim Chung (20), er den egentlige faren til datteren hennes, Stormi Webster.

Flere begynte å legge igjen kommentarene på bildene til Chung, der de påpekte at Stormi ligner mer på ham enn hun ligner på Kylies kjæreste, Travis Scott (26).

Søndag valgte han omsider å svare på ryktene overfor sine 775 000 følgere på Instagram:

«Jeg er en veldig privat person og ville normalt ikke svart på sladder og historier som er så latterlige at man kan le av dem», skriver han og fortsetter:

«Ut av dyp respekt for Kylie, Travis, datteren deres og hele familien, vil jeg gjerne fortelle at mine samspill med Kylie og hennes familie kun har vært profesjonelt. Det er ingen historie her, og jeg ber om at media skal slutte å inkludere meg i en fortelling som er utrolig respektløs for familien deres.»

Saken fortsetter nedenfor.

My first and last comment.

Et innlegg delt av TIM CHUNG (@timmm.c)

Svarte tilbake

Ifølge Journal Post begynte Chung allerede forrige uke med å be fansen ta det med ro når det gjelder rykteflommen. Under flere av kommentarene på bildene hans svarte han nemlig bare «chill», som betyr «slapp av».

Også på Twitter ble det delt bilder som understreket likheten.

«Skal vi bare ignorere det faktum at Stormi er prikk lik Kylie Jenners bodyguard?», skrev en person på Twitter og la ved dette bildet:

Det er imidlertid ikke bare Kylies livvakt som er blitt utpekt av fansen som «Stormis egentlige far». Også realitystjernens eks, artisten Tyga (28), har blitt utsatt for rykter.

Kylies gravidnyhet kom nemlig kort tid etter at det ble slutt mellom henne og Tyga, noe som fikk fansen til å spekulere.

Også Tyga valgte å svare på ryktene i en Twitter-melding.

«Jeg har aldri sagt noe om andres barn eller familier for å insinuere at jeg har vært involvert, og kommer aldri til å gjøre det. Vær så snill, slutt med å spre falske historier og å angripe andres familier», skrev han.

Han sørget for å være svært tydelig med å avvise alle rykter.

«Jeg har ingenting med å gjøre med dette. Folk burde få lov til å leve i fred», påpekte han.

Elsker livet som småbarnsmor

I et nylig intervju med Evening Standard, gjort av storesøster Kim Kardashian (37), åpnet Kylie Jenner opp om hvordan det har vært å bli mor for første gang, og forklarte også det uvanlige navnevalget «Stormi».

- Jeg aner virkelig ikke hvordan vi kom på «Storm». Faren mener det var ham, men jeg føler det var meg. Men navnet ble bare ved oss.

I intervjuet forklarte Kylie videre at hun selv gjorde om navnet til Stormi, men at hun følte datteren nærmest valgte navnet selv.

- For å være ærlig føler jeg det var mange andre navn jeg kanskje ville ha likt bedre, men jeg føler Stormi valgte sitt eget navn, som om det bare var det hun skulle hete, sa hun i intervjuet.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

På spørsmål fra søsteren om hvordan hun har kommet seg gjennom den tøffe perioden som nybakt mor, svarte hun at hun har opplevd den første fasen som helt fantastisk:

- Jeg lærer så mye om meg selv og om livet, og det har vært en fantastisk opplevelse, sa hun, og la til:

- Jeg vil aller helst være med henne, eller ha henne med meg over alt. Så nå gleder jeg meg bare til hun blir eldre, slik at jeg kan ta henne med over alt.

LES OGSÅ: - Hun snakker nesten ikke til ham