Kylie Jenner:

Kylies juletre fyrer opp under babyryktene

Det stivpyntede juletreet til Kylie Jenner får fansen til å spekulere.

HINT: Juletreet til Kylie Jenner skaper spekulasjoner blant fansen. Flere tror hun hinter om kjønnet til hennes kommende baby. Foto: NTB Scanpic / Instagram
HINT: Juletreet til Kylie Jenner skaper spekulasjoner blant fansen. Flere tror hun hinter om kjønnet til hennes kommende baby. Foto: NTB Scanpic / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): De siste dagene har design-juletreet til «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (20), pyntet av den kjente designeren Jeff Leathham, skapt furore i sosiale medier.

Designeren, som blant annet er kunstnerisk leder for Four Seasons Hotel i Beverly Hills, har pyntet det seks meter høye juletreet med gigantiske rosa og gull kuler.

Nå spekulerer fansen om dekorasjonen hinter om kjønnet til den angivelige kommende babyen til reality stjernen, skriver People.

- Tusen takk til Jeff Leathman og teamet han for at de oppfylte juleønske mitt. Seks meter med magi. Enda mer perfekt i virkeligheten, skriver Kylie til bildet hun la ut på Instagram

Det er spesielt den rosa-sløyfe emojien som får fansen til å undre, skriver nettstedet, som trekker konklusjonen med at det kan være en jente i vente.

Holder seg skjult

Det var tidligere i høst det begynte å versere rykter om at Kylie venter barn med kjæresten Travis Scott (25).

Siden den gang har Kylie holdt en særdeles lav profil i offentligheten. De få gangene hun har vist seg utenfor huset, har ikke 20-åringen gitt paparazziene særlig mye å juble for, da hun har vært ikledd mørke, posete klær.

Saken fortsetter under:

POSETE KLÆR: Kylie Jenner sørger for å ikke vise fasong når hun er ute blant folk. Her er Kylie og kjæresten Travis Scott avbildet for cirka tre måneder siden. Foto: NTB Scanpix
POSETE KLÆR: Kylie Jenner sørger for å ikke vise fasong når hun er ute blant folk. Her er Kylie og kjæresten Travis Scott avbildet for cirka tre måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Verken Kylie eller Travis har verken avkreftet eller bekreftet ryktene, og ifølge People skal også superstjernen ha latt være å møte opp på flere offentlige tilsetninger den siste tiden.

Sendte bestevenninnen

For kort tid siden vant hun prisen for årets «Newsmaker og the Year», med millionbransjen Kylie Cosmetics som hun eier.

Men i stedet for å møte opp på WWD, Woman wears Daily-prisutdeling sendte hun bestevenninnen Jordyn Woods for å ta imot prisen, skriver People.

- Kylie kommer ikke til å vise seg offentlig. Hun vil vente til fødselen før hun avslører noe, sier en kilde som er en nær venn av familien til nettsiden.

Handler merkeklær til sitt ufødte barn

Selv om Kylie iherdig forsøker å unngå fotografene, er det ikke like lett å gå i skjul på internett.

Bare noen uker etter at TMZ slo opp nyheten om at hun venter barn, skal nemlig den yngste i Jenner-Kardashian-klanen ha blitt observert handlende på nett.

Ifølge nettsiden skal Kylie ha gått til innkjøp av babyutstyr for 70 000 amerikanske dollar. Det tilsvarer omtrent 560 000 norske kroner.

Saken fortsetter under:

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.12.2015 Vis mer

Kilder nær den 20 år gamle stjernen kunne fortelle til nettstedet at Kylie har lagt til seg en vane, hvor hun handler titt og ofte på nett til sin kommende baby.

Det skal trolig ikke være tilfeldig hva den moteriktige realitystjernen bestiller, og ifølge kildene er hennes kommende barn allerede eier av dyre designerklær.

TMZ har blitt fortalt at Kylie Jenner allerede skal ha fylt opp et helt klesskap til sin lille.

- Dette kommer til å bli det best kledde barnet dere noen gang har sett, har en kilde nær 20-åringen uttalt.

LES OGSÅ: Her debuterer det norske kjendisparets datter på film

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer