Tyga:

Kylies ekskjæreste arrestert for partnervold

- Jeg er så skamfull og flau over at det må ende her.

VARETEKT: Rapperen Tyga sitter i varetekt etter en angivelig voldshendelse. Her er han avbildet med ekskjæresten Kylie Jenner under New York Fashion Week for noen år tilbake. Foto: Shutterstock editorial/Gregory Pace/rex/NTB
VARETEKT: Rapperen Tyga sitter i varetekt etter en angivelig voldshendelse. Her er han avbildet med ekskjæresten Kylie Jenner under New York Fashion Week for noen år tilbake. Foto: Shutterstock editorial/Gregory Pace/rex/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld postet Camaryn Swanson bilder av et blått øye på Instagram, og hevdet at det var rapperen Tyga (31), hvis egentlige navn er Michael Stevenson, som sto bak.

Nå er han satt i varetekt av politiet i Los Angeles, etter å ha blitt arrestert for vold. Det bekrefter politiet selv på Twitter.

«Hollywood-divisjonen har fengslet Michael Stevnson for partnervold», skriver de.

Kausjon er satt til 50 000 dollar, tilsvarende nesten en halv million norske kroner, ifølge People.

Swanson la ut bilde og video av skaden på Instagram, hvor hun også skrev at hun har blitt «emosjonelt, mentalt og fysisk mishandlet, og jeg skjuler det ikke lenger».

«Jeg er så skamfull og flau over at det må ende her, men jeg må stå opp for meg selv», skriver hun videre.

FØL MEG: Musikkvideoen til «Feel Me» av Kanye West og Tyga skal ha blitt lekket - og det er et merkelig syn. Video: Rød Løper/@elirussellinnetz Vis mer

Kjendisnettstedet TMZ skrev mandag at Tyga kom til å melde seg for politiet tirsdag. Det er ikke kjent om det faktisk er tilfelle.

Tyga og Swanson ble offisielt et par i mars, og skal nylig ha gjort det slutt. Ifølge TMZ er bruddet foranledningen til at Swanson møtte opp hjemme hos Tyga mandag.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Kylie Jenners eks

Rapperen har tidligere vært i et forhold med realitystjerne Kylie Jenner (24), men forholdet tok slutt våren 2017.

Sommeren samme året avslørte Jenner hva som var årsaken til at det mye omtalte paret valgte å gå hver til sitt. Det gjorde hun i en episode av sin nye realityserie «Life of Kylie», ifølge Mirror.

- Det var absolutt ikke noe galt med meg og T (Kylies kallenavn for Tyga, jour. anm.) Han og jeg vil alltid ha et bånd, delte hun.

Hun påpekte videre at det ikke var et dramatisk brudd.

- Det var ingen ville krangler, vi bare bestemte... Vel, jeg fant ut at jeg er veldig ung. Jeg vil ikke se tilbake om fem år og føle at han tok noe fra meg når han egentlig ikke er en sånn person.

LES OGSÅ: Kylie Jenner slaktes etter blodig bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer