Tyga:

Kylies ekskjæreste arrestert for partnervold

- Jeg er så skamfull og flau over at det må ende her.

VARETEKT: Rapperen Tyga sitter i varetekt etter en angivelig voldshendelse. Her er han avbildet med ekskjæresten Kylie Jenner under New York Fashion Week for noen år tilbake. Foto: Shutterstock editorial/Gregory Pace/rex/NTB
VARETEKT: Rapperen Tyga sitter i varetekt etter en angivelig voldshendelse. Her er han avbildet med ekskjæresten Kylie Jenner under New York Fashion Week for noen år tilbake. Foto: Shutterstock editorial/Gregory Pace/rex/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld postet Camaryn Swanson bilder av et blått øye på Instagram, og hevdet at det var rapperen Tyga (31), hvis egentlige navn er Michael Stevenson, som sto bak.

Nå er han satt i varetekt av politiet i Los Angeles, etter å ha blitt arrestert for vold. Det bekrefter politiet selv på Twitter.

«Hollywood-divisjonen har fengslet Michael Stevnson for partnervold», skriver de.

Kausjon er satt til 50 000 dollar, tilsvarende nesten en halv million norske kroner, ifølge People.

Swanson la ut bilde og video av skaden på Instagram, hvor hun også skrev at hun har blitt «emosjonelt, mentalt og fysisk mishandlet, og jeg skjuler det ikke lenger».

«Jeg er så skamfull og flau over at det må ende her, men jeg må stå opp for meg selv», skriver hun videre.

Kjendisnettstedet TMZ skrev mandag at Tyga kom til å melde seg for politiet tirsdag. Det er ikke kjent om det faktisk er tilfelle.

Tyga og Swanson ble offisielt et par i mars, og skal nylig ha gjort det slutt. Ifølge TMZ er bruddet foranledningen til at Swanson møtte opp hjemme hos Tyga mandag.

Kylie Jenners eks

Rapperen har tidligere vært i et forhold med realitystjerne Kylie Jenner (24), men forholdet tok slutt våren 2017.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer