Tyga:

Kylies eks i het flørt med rapstjerne

Tyga og Iggy Azalea skal ha funnet tonen.

NYTT PAR? Her poserer Tyga og Iggy sammen på Coachellas AE Puma x Fenty pool party for to uker siden. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Her poserer Tyga og Iggy sammen på Coachellas AE Puma x Fenty pool party for to uker siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den mye omtalte Coachella-festivalen ble nylig arrangert i California. Festivalen er kjent for sin ville mote, store artister og høye kjendisfaktor, så det kommer kanskje ikke som noe sjokk at enkelte av disse kjendisene finner tonen med hverandre.

Det er akkurat det som skal ha skjedd med rapstjernene Iggy Azalea (27) og Tyga (28). Sistnevnte er kjent for å være eksen til både Kylie Jenner (20) og Blac Chyna (20).

Ifølge Us Weekly skal duoen ha holdt hender og vært flørtende med hverandre under musikkfestivalen.

- De snakket sammen i minst to timer i sofaen på backstage-området, sier en kilde til nettstedet.

Dagen etter dukket de to stjernene også opp sammen på Fenty x Puma-festen som også ble arrangert i forbindelse med festivalen.

Ifølge EOnline skal romansen ha oppstått etter at Tyga og Iggy begge deltok under tv-programmet «MTV's Total Request Live» i februar.

Begge har postet bilder på Instagram fra Coachella-festivalen:

Saken fortsetter nedenfor.

Fuk w me

A post shared by Tyga / T-Raww (@kinggoldchains) on

Brant opp eksens klesskap

Iggy var tidligere sammen med basketballstjernen Nick Young (32). De forlovet seg i 2015, men kun et år senere ble forlovelsen brutt da det kom frem at 32-åringen hadde vært utro.

Iggy valgte å tilgi ham i starten, men da hun kort tid etter fant ut at han hadde vært utro nok en gang, dumpet hun ham.

Nylig røpet Iggy hvordan hun hevnet seg på eksens utroskap.

- Jeg brant alt opp. Jeg brant masse, og kastet noen ting i bassenget også. Jeg begynte med vann, men det viste seg å ikke fungere, fortalte hun på besøk hos Andy Cohen.

Videre forklarte hun at hun startet med å brenne de billigste plaggene hun fant i Nicks klesskap, før hun jobbet seg mot de aller dyreste plaggene.

- Jeg pleide å ødelegge ting i huset vårt, men jeg innså at jeg ødela mine egne ting. Jeg tenkte at det var dumt, og at han ikke brydde seg. Derfor tenkte jeg: Nå skal jeg finne noe dritt som han bryr seg om, og ødelegge det, sa hun i intervjuet, ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

VAR UTRO: Her er den australske artisten sammen med eks-kjæresten, Nick Young, under Billboard Music Awards i Las Vegas i 2015. Foto: NTB Scanpix
VAR UTRO: Her er den australske artisten sammen med eks-kjæresten, Nick Young, under Billboard Music Awards i Las Vegas i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tyga på sin side er mest kjent for sitt svært offentlige av-og-på forhold med den åtte år yngre reality-stjernen Kylie Jenner (20).

Den stormfulle romansen mellom dem tok slutt i april i fjor, og kort tid senere ble det kjent at Kylie ventet barn med sin nye kjæreste, Travis Scott (25).

Dette skal ha skapt forvirring for Tyga, som ifølge flere kilder skal ha ønsket å ta en farskapstest for å sjekke om det kan være han som er faren til vesle Stormi.

- Tyga ønsker å ta en DNA-test fordi han virkelig tror at det kan være en sjanse for at barnet er hans, fortalte en kilde nær artisten til RadarOnline.

Rapperen skal også ha fortalt til vennene sine at han og Kylie hadde et seksuelt forhold en stund etter at de gjorde det slutt, og at det passet med tidspunktet som Kylie ble gravid.

Ingen vonde følelser

I fjor sommer avslørte Jenner, i en episode av realityserien «Life of Kylie», hva som var årsaken til bruddet med Tyga, ifølge Mirror.

- Det var absolutt ikke noe galt med meg og T (Kylies kallenavn for Tyga, jour. anm.) Han og jeg vil alltid ha et bånd. Det var ingen ville krangler, vi bare bestemte... Vel, jeg fant ut at jeg er veldig ung. Jeg vil ikke se tilbake om fem år og føle at han tok noe fra meg når han egentlig ikke er en sånn person, fortalte hun.

OOPS: Artisten Iggy Azalea klarte å falle av scenen midt under framførelsen av sin største hit, «Fancy», under en pre-MTV-konsert sommeren 2014. Video: Itchyypanda / YouTube Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Begynte å ruse seg som 14-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer