Kylies dobbeltgjenger klar for «Neighbours»

30 år etter at Kylie Minogue ble verdensberømt gjennom sin rolle i serien, tar 18 år gamle Sarah Ellen over stafettpinnen.

SE- SÅ LIKE: 18 år gamle Sarah Ellen skal spille rollen som datteren til Kylie Minogues tidligere rollefigur.  Foto: Instagram
SE- SÅ LIKE: 18 år gamle Sarah Ellen skal spille rollen som datteren til Kylie Minogues tidligere rollefigur. Foto: Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Artist Kylie Minogue (47) ble en populær stjerne gjennom den australske såpeoperaen «Neighbours» i 1986.

Den unge stjernen spilte rollen som Charlene Mitchell, som etter hvert i serien giftet seg med Scott Robinson, spilt av Jason Donovan (47). 

TV-serien handler om forskjellige familier og karakterer som bor i nabolaget Ramsay Street i den fiktive byen Erinsborough i Melbourne.

Selv om Minogue forlot serien i 1988, er Charlene og Scott fremdeles et par i serien, som har flyttet til Brisbane med barna Daniel og Madison.

Ifølge The Sun er nå parets datter Madison skrevet inn i serien, og den nyansatte skuespilleren er prikk lik Kylie. 

Saken fortsetter under bildet. 

POPULÆRT TV-PAR: Kylie Minogue spilte rollen som Charlene Mitchell som underveis i serien giftet seg med Scott Robinson, som ble spilt av Jason Donovan.  Foto: Mary Evans Picture
POPULÆRT TV-PAR: Kylie Minogue spilte rollen som Charlene Mitchell som underveis i serien giftet seg med Scott Robinson, som ble spilt av Jason Donovan. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

Fikk møte Kylie 

Det er den smellvakre skuespillerspiren Sarah Ellen (18) som har fått rollen som datteren til Kylies tidligere rollefigur. 

Den gledelige nyheten delte 18-åringen på Instagram.

- Takk for at dere ønsker meg velkommen i nabolaget, altså Ramsay Street, Kylie Minogue. Føler meg heldig som får spille datteren din i «Neighbours», skrev hun til et bilde av duoen. 

Kylie selv legger heller ikke skjul på at hun er begeistret for nyansettelsen.

- Gratulerer med din første skuespillerjobb, Sarah - og velkommen til nabolaget. Mye har forandret seg siden min tid i serien, men jeg er sikker på at gløden fremdeles er den samme. Ha en fantastisk tid. Og Charlene sier: «Husk å si ifra når du har kommet trygt frem», skrev hun i en melding til NewsCorp Australia.

Kjendis i sosiale medier

Det nye stjerneskuddet Sarah Ellen er egentlig best kjent som blogger og sosiale medier-kjendis. På Instagram har skjønnheten nesten én million følgere.

18-åringen hadde sitt første møte med rampelyset da hun delte en kort videosnutt av seg selv på YouTube for fem år siden.

- Etter folk så meg i videoen, ble mange interessert i hvem jeg var, hva jeg drev med og hva jeg skulle i fremtiden. Jeg fikk derfor en stor fanskare i sosiale medier etter det, har hun fortalt Daily Mail. 

Happy Valentine's Day lovers

Et bilde publisert av Sarah Ellen (@sarah3llen)

LES OGSÅ: Nå er forlovelsen bekreftet