Kim Kardashian:

- Kylie var surrogatmor for Kim

Spekulasjonene raser blant fansen etter at Kim Kardashian og Kanye West ble foreldre igjen.

RYKTENE SVIRRER: Fansen spekulerer heftig i at det var Kylie Jenner (t.v.) som var Kim Kardashians hemmelige surrogatmor. Denne uken fortalte reality-stjernen at hennes tredje barn var kommet til verden. Foto: NTB scanpix
RYKTENE SVIRRER: Fansen spekulerer heftig i at det var Kylie Jenner (t.v.) som var Kim Kardashians hemmelige surrogatmor. Denne uken fortalte reality-stjernen at hennes tredje barn var kommet til verden. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Tirsdag ettermiddag norsk tid sprakk nyheten om at superparet Kim Kardashian (37) og Kanye West (40) hadde blitt foreldre sammen for tredje gang.

Denne gangen har paret benyttet seg av surrogatmor, og de nybakte trebarnsforeldrene har holdt tett om identiteten på kvinnen som har født den lille datteren deres.

Dét hindrer imidlertid ikke fansen i å spekulere flittig rundt hvem den ukjente surrogatmoren kan være. Både Mirror og Elite Daily skriver at fansen mener det er Kims halvsøster Kylie Jenner (20) som er den heteste kandidaten.

Mange trekker nemlig paralleller mellom Kim og Kanyes babynyhet, og spekulasjonene som raste før helgen om at Kylies fødsel var igang.

Konspirasjonsteorier

Allerede i september meldte kjendisnettstedet TMZ at Kylie Jenner angivelig venter sitt første barn.

I løpet av de fire månedene som har gått siden den gang, har 20-åringen vært taus som en østers om den påståtte graviditeten - og har bortimot gått under jorda.

Hemmelighetskremmeriet har imidlertid kun fungert som bensin på bålet for fansen, som spekulerer heftig på Twitter:

- Hvis Kylie plutselig dukker opp igjen om en uke eller to uten en baby, så var hun helt sikkert Kims surrogatmor, skriver en fan, ifølge Mirror.

Saken fortsetter under bildet.

LAV PROFIL: Kylie Jenner har bortimot forsvunnet fra offentligheten de siste månedene. Her er hun avbildet med kjæresten Travis Scott utenfor et legesenter i juni 2017. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LAV PROFIL: Kylie Jenner har bortimot forsvunnet fra offentligheten de siste månedene. Her er hun avbildet med kjæresten Travis Scott utenfor et legesenter i juni 2017. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Konspirasjonsteori: Kylie er gravid og Kim brukte surrogat. Jeg er overbevist om at Kylie var surrogatmoren og at dette delvis er grunnen til at surrogatmorens identitet aldri ble avslørt. På denne måten får Kim babyen sin, og Kylie kan holde seg mest mulig utenfor, foreslår en annen.

- Hva om ... Kylie var surrogatmor for Kim og at det er grunnen til at hun har skjult det, skriver en tredje om Kylies angivelige graviditet.

- Altså, jeg sa for flere måneder siden at Kylie var Kims surrogatmor, men ingen ville høre på meg, påpeker en fjerde.

Elite Daily har kontaktet Kardashian- og Jenner-klanen for en kommentar om surrogati-teorien.

Foreløpig har ikke Jenner-delen av familien uttalt seg, mens apparatet til Kim sier til nettstedet at de ikke har noen ytterligere kommentar til saken - utover fødselsnyheten Kim har publisert på nettsiden sin.

- Var til stede under fødselen

«Keeping Up with The Kardashians»-familien er ikke akkurat kjent for å holde tett om privatlivet sitt, og de aller fleste sidene av Kardashian-/Jenner-klanens glamorøse - og utrolige - liv er godt dokumentert i TV-serien deres.

Det faktum at det har vært relativt stille fra familien de siste månedene, hva gjelder de mange ryktene rundt graviditeter og surrogatmødre, er derfor uvant for fansen.

For ikke lenge siden bekreftet Khloé Kardashian (33) endelig at hun venter sitt første barn med kjæresten, basketballstjernen Tristan Thompson (26). Bekreftelsen kom etter mange måneder med spekulasjoner.

Når det gjelder Kim og Kanyes nyeste tilskudd til familien, skriver UsWeekly at paret var til stede under fødselen, som fant sted på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.

En kilde sier til nettstedet at Kim var den første personen som hadde kontakt hud mot hud med den lille jenta.

Bestemor Kris Jenner (62) og søstrene til Kim skal ha kommet til sykehuset for å hilse på etter at fødselen var vel overstått.

- Er uenige om navnet

Spekulasjonene rundt navnet på den nyfødte jenta svirrer også heftig, ifølge Hollywood Life.

Nettstedet skriver at Kim og Kanye står mellom tre navn, men at de ikke er blitt enige om hva de skal kalle sin nyfødte datter.

- Et av navnene er veldig spesielt, mens et er mer vanlig, og både Kanye og Kim lurer fortsatt på hvilken navn som skal være det første og hva som skal være mellomnavnet. De håper å bestemme seg om en dag eller to, sa en kilde til nettstedet tirsdag.

Fra før av er Kim Kardashian og Kanye West som kjent foreldre til datteren North (4) og sønnen Saint (2).

LES OGSÅ: - Det blir ingen ring i posten