Kylie Minogue og Kylie Jenner:

Kylie slo knockout på Kylie i retten

Navnet til de to stjernene skal ha vært så viktig at de endte opp i retten. 

KYLIE: Navnet til de to stjernene skal visstnok skape forvirring hos fansen. Nå har Kylie Minogue vunnet over Jenner i retten. Foto: NTB Scanpix
KYLIE: Navnet til de to stjernene skal visstnok skape forvirring hos fansen. Nå har Kylie Minogue vunnet over Jenner i retten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den australske sangeren Kylie Minogue (48) fikk en hard start på det nye året etter at det i forrige uke ble kjent at hun brøt forlovelsen med skuespiller Joshua Sasse (29).

Nå ser det imidlertid ut til at Minogue har fått en opptur.

«I should be so lucky»-artisten har vært kjent for navnet sitt så lenge karrieren har eksistert, men i 2014 fikk hun konkurranse da Kylie Jenners (19) karriere skøyt fart, og hun så godt som tok over navnet som varemerke.

Et bilde publisert av Kylie (@kyliejenner)

I fjor lanserte «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen sitt eget sminkemerke, «Kylie Cosmetics», etter å ha gjort enorm suksess med «Kylie Lip Kit».

Kampen om eierskapet til navnet startet i 2014 da Jenner søkte til U.S trademark om å få «Kylie» som varemerke. Hun ble den gang avvist og Minogue tok omsider problemet til retten.

Natt til tirsdag, norsk tid, ble det kjent at den australske artisten hadde vunnet den juridiske kampen om deres felles navn. Dette skriver People.

Etter at Jenners søknad ble kjent skal Minogues buisnissrepresentanter ha sendt et motargument til U.S trademark. Begrunnelsen skal ha vært at godkjennelse av Jenners søknad kan forvirre publikum og svekke suksessen til artisten.

Saken fortsetter under bildet.

SHOWBIZ: Kylie Minogue har hatt en suksessrik karriere som artist. Her under «Kiss me once»-turneen i 2014. Foto: NTB Scanpix
SHOWBIZ: Kylie Minogue har hatt en suksessrik karriere som artist. Her under «Kiss me once»-turneen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De skal også ha lagt til grunne for at Minogue tidligere har gitt ut flere merkvarer med navnet. Blant annet «Kylie Minogue Darling», «Lucky- the Kylie Minogue musical» og «Kylie Minogue». Artisten har også vært eier av Kylie.com siden 1996.

I motsigelsen skal Minogues representanter angivelig også ha tatt for seg Jenners bilder i sosiale medier, og hvordan det har gitt negative reaksjoner på navnet.

Ifølge Global News har den suksessrike 19-åringen allerede planlagt å anke saken.

LES OGSÅ: Slik trøster Kourtney seg etter eks-mannens flørt


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer