Kardashian-familien:

Kylie reagerer: - Slett umiddelbart

Kylie Jenner er alt annet enn fornøyd etter at storesøster delte et gammelt bilde på sosiale medier.

REAGERER: Da Kim Kardashian delte et gammelt bilde på Instagram, var lillesøster Kylie Jenner alt annet enn fornøyd. Her er familien fotografert i 2011. Foto: Matt Sayles / AP Photo / NTB
REAGERER: Da Kim Kardashian delte et gammelt bilde på Instagram, var lillesøster Kylie Jenner alt annet enn fornøyd. Her er familien fotografert i 2011. Foto: Matt Sayles / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert

At Kardashian/Jenner-familien har endret utseende gjennom årene, er ingen hemmelighet. Det har dermed vært en gjennomgående diskusjon kring hvorvidt endringene er gjort ved hjelp av kosmetiske operasjoner, eller om det har skjedd fra naturens side.

Det er imidlertid lett å anta at samtlige av familiens medlemmer, som stort sett lever av utseendet sitt, har lagt seg under kniven.

Det gjelder da også naturligvis flokkens yngste, nemlig sminkemogulen Kylie Jenner (23). Hun var bare ti år da familiens realityserie, «Keeping Up With the Kardashians», hadde premiere, og hun har vært i rampelyset helt siden den gang.

LETTKLEDD: Kylie Jenner har hevet seg på «Carole Baskin»-trenden på Tiktok, og det går ikke ubermeket hen. Vis mer

Ugjenkjennelig

Det er derfor ikke unaturlig at ansiktet har blitt mer voksent. Hun har imidlertid selv innrømmet å ha fikset på utseendet, med blant annet fillers i leppene. Hun har også tidligere uttalt at hun gjennom oppveksten var svært usikker på seg selv, og at det skal ha vært grunnen.

- Da jeg var 15 følte jeg meg skikkelig usikker på grunn av leppene mine. Jeg hadde skikkelig små lepper, har hun tidligere innrømmet.

Derfor er det kanskje ikke så rart at hun nå reagerer, etter at storesøster Kim Kardashian (39) valgte å publiserte et gammelt bilde på Instagram. 23-åringen er nemlig alt annet tilfreds, ifølge Daily Mail.

View this post on Instagram

Babies at Benihana 🥰

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

«Babyer på Benihana», skrev 39-åringen til bildet.

Bildet, som er fra rundt 2009, viser unge versjoner av Kim og Khloé Kardashian (36), ved siden av Jenner-søstrene Kendall (24) og Kylie. Sistnevnte er nærmest ugjenkjennelig.

«Slett dette umiddelbart», skrev hun i en kommentar.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Dårlig gjort

Storesøster tok det hele med en god dose humor.

«Burde jeg 'Diddy-croppe' deg ut?» svarte 39-åringen, og refererte til artisten P. Diddy, som tidligere har redigert vekk Jenner-søstrene på et bilde fra Met-gallaen.

FORANDRINGER: Familien har endret seg en god del de siste årene. Her avbildet i 2008. Foto: Hector Mata / AP Photo / NTB
FORANDRINGER: Familien har endret seg en god del de siste årene. Her avbildet i 2008. Foto: Hector Mata / AP Photo / NTB Vis mer

I skrivende stund har bildet fått svimlende 2,6 millioner likerklikk og over 17 000 kommentarer. I kommentarfeltet strømmer det inn kommentarer fra fansen, der flere mener det er dårlig gjort av Kim å legge ut et slikt bilde - fordi hun er den eneste som ser bra ut.

«Hvorfor gjør hun dette mot søstrene sine», skriver en bruker.

De aller fleste kommentarer kan likevel sies å være positive, og flere uttrykker at de setter pris på det lille tilbakeblikket.

SLUTT: Realityserien «Keeping Up with the Kardashians» går mot slutten. Her er noen av høydepunktene fra programmet. Video: Hayu (TV 2 Sumo) / Rød Løper Vis mer

Redigerte bilde

Det er ikke bare Kim og Kylie som får mye oppmerksomhet for bildene de legger ut. Også den mellomste søsteren, Khloé, har opplevd mye kritikk gjennom årene.

I slutten av mai fikk 36-åringen hard medfart etter å ha delt et nytt bilde, hvor fansen mente hun overhodet ikke liknet seg selv. Bildet fikk raskt millioner med likerklikk, og kommentarfeltet rant over med reaksjoner.

Også hun har tidligere vært åpen om at hun har fikset på utseendet sitt, og fansen har flere ganger bitt seg merke i realitystjernens jevnlige forandringer.

Det nevnte bildet blusset opp igjen noen måneder senere, i forbindelse med nye episoder av «Keeping Up With The Kardashians». Da medvirket realitystjernen i et klipp, iført samme klær, sminke og hårsveis som på det sjokkerende bildet.

Flere hevdet at det var et bevis på hvor redigert bildet fra Instagram var. Khloé har fremdeles til gode å kommentere bildene.

LES OGSÅ: Overbevist om at Khloé har operert seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer